Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/10

Τις αμερικάνικες εκλογές περιμένουν όλοι για να κλείσουν τα μέτρα, δεδομένου ότι είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας ποιος θα είναι ο επόμενος «πλανητάρχης». Καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με διάφορες επίσημες δικαιολογίες, όμως το μείζον θέμα είναι σε ποιον θα πουν τα «συχαρίκια» στις 7 Νοεμβρίου, στον Ρόμνει ή στον Ομπάμα; Προσωπικά δεν περιμένω εκπλήξεις εκτιμώ ότι το παιχνίδι θα συνεχιστεί στην ίδια βάση και όπως έχει ήδη προγραμματιστεί . Μέχρι όμως να επιβεβαιωθούν τόσο εντός όσο και οι εκτός Ελλάδος ποιος τελικά θα σηκώσει το τηλέφωνο την επομένη της 6ης Νοεμβρίου η μια καθυστέρηση θα διαδέχεται την άλλη χωρίς φυσικά την παραμικρή αποζημίωση μας για το χάσιμο χρόνου και τη ψυχική ταλαιπωρία. Μήπως να αποταθούμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ή μια και καλή στο διεθνές Δικαστήριο της Χάγης;

Λέμε, τώρα...

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Κρόνος/Βουλκάνους= Ερμής/Μηδενική Κριού= Ποσειδώνας/Μηδενική Κριού= Άρης/Απόλλων:

Το να είναι κάποιος προσεκτικός ή να λάβει μέτρα προφύλαξης. Ένας καλός και «γλυκός» ομιλητής. Η προσδοκία που έχει κάνεις από μια ομιλία ή μια αγόρευση. Η θεματολογία των συζητήσεων. Χρηματικές συναλλαγές. Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Τύχη ή επιτυχία στο εμπόριο, τη βιομηχανία, την επιστήμη.

Σήμερα αρκετοί θα αναζητήσετε ένα δίχτυ προστασίας από καταστάσεις και συμπεριφορές που σας πιέζουν, σας αγχώνουν, σας απειλούν ή σας τρομοκρατούν. Παράλληλα κάποιοι θα αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να αδειάσετε το σάκο με τις αναστολές και τους φόβους που κουβαλάτε και να αρχίσετε να τροφοδοτείτε την καρδιά και το νου σας με δύναμη και θάρρος. Ίσως αύριο να έχετε ήδη ξεχάσει τα όμορφα λόγια που θα πείτε σήμερα σε κάποιους όμως εκείνοι μπορεί να τα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος έμαθε να πεθαίνει, ξέμαθε να είναι δούλος» Michel de Montaigne

Το τραγούδι της ημέρας: Το πιστεύω – Νίκος Οικονομόπουλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved