Lunar Dance: Η μέρα που οι αξίες γίνονται ανεκτίμητες!

Ήλιος στον Σκορπιό-Πανσέληνος στον Ταύρο

Lunar Dance: Η μέρα που οι αξίες γίνονται ανεκτίμητες!

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Και να που φτάσαμε στην ολοκλήρωση και αυτού του σεληνιακού μήνα με την Πανσέληνο να παίρνει θέση στο ζώδιο του Ταύρου. Μια Πανσέληνος που σηματοδοτεί την κορύφωση του ό, τι έχουμε ήδη ξεκινήσει από τον Μάιο. Σε ένα κόσμο που τρέχει και αλλάζει συνεχώς, με αυτήν την Πανσέληνο ίσως ήρθε η ώρα να σκεφθούμε μήπως, μερικές φορές, οι απλούστερες και βασικές λύσεις εξακολουθούν να είναι οι καλύτερες. Είναι μια ημέρα ευνοϊκή για να εξετάσουμε τις αξίες και τις προτεραιότητές μας και για να γίνουμε πραγματικά σαφείς σχετικά με το τι έχει σημασία για μας.

Βέβαια, ακόμα και αυτό μπορεί να έχει τα όρια του γιατί ο Ήλιος στον Σκορπιό προσθέτει στην Ταυρίσια ενέργεια της Σελήνης λίγο μια αντίληψη απολυτότητας: ή μαύρο ή άσπρο. Να θυμάστε να μην ενεργείτε με τυραννικό ή αδιάλλακτο τρόπο κι εάν πρόκειται να δώσετε κάποια μάχη για τις αξίες σας, καλό θα ήταν να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να καλέσετε την Ταυρίσια ενέργεια του φεγγαριού να εκδηλωθεί στη ζωή σας:


Κάντε τα πράγματα ακριβώς όπως ορίζονται

vimata_no_1

Ο Ταύρος είναι παραδοσιακός άνθρωπος και επίσης ένας πραγματιστής στην καρδιά. Αντί να γυρνάτε τον τροχό συνέχεια ή να σπάτε τους κανόνες, κάντε τα πράγματα με τον τρόπο που έχουν οριστεί να γίνονται. Στην Πανσέληνο αυτή, θα πετύχετε με ειλικρίνεια, ταπεινότητα και σκληρή δουλειά και τα απλά, στοχαστικά σας βήματα μπορεί να γίνουν η πιο γρήγορη διαδρομή για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Keep it simple.


Να είστε παρόντες στη στιγμή

moment

Η ιδέα του «να ζω στην στιγμή που είμαι τώρα» μπορεί να ακούγεται πολύ κοινότοπη αλλά η Πανσέληνος αυτή, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την ομορφιά στην πλήξη, τη σοφία την αναμονή και την ηρεμία στους αργούς ρυθμούς. Η ζωή κυλά πιο όμορφα, αν απολαμβάνουμε την κάθε μας στιγμή.


Να ξοδέψετε κάποια χρήματα

shopping

Ο Ταύρος κυβερνά το δεύτερο οίκο του ζωδιακού κύκλου, που αντιπροσωπεύει τα χρήματα, το εισόδημα και την υλική ευημερία. Μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή να καμαρώνετε για οικονομική σπατάλη κατά τη διάρκεια μιας κρίσης αλλά είμαστε ακόμα "πνευματικά όντα που ζούμε μια ανθρώπινη εμπειρία" και ως εκ τούτου σημαίνει ότι ζούμε σε έναν τρισδιάστατο κόσμο που εξαρτάται από την ευχαρίστηση των πέντε αισθήσεων μας. Κατά αυτήν την λογική το να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να ικανοποιήσετε μια ανάγκη σας, είναι ένας τρόπος επιβεβαίωσης της γενναιοδωρία του σύμπαντος. Στέλνετε ένα μήνυμα στο συμπάν ότι «ελπίζω να φροντίσεις για μένα!». Αν αγωνιάτε με φόβο ή έλλειψη γύρω από τα χρήματα (όπως το 99% του κόσμου) αυτή η Πανσέληνος είναι μια υπενθύμιση ότι τα χρήματα είναι ενέργεια και εμείς πρέπει να την βάλουμε πίσω στην καθολική παροχή, κρατώντας τα σε κυκλοφορία.


Να αναδείξετε τις αξίες σας

aksies

Σε τι πιστεύετε και μπορείτε να το υπερασπιστείτε; Ο Ταύρος κυβερνά τον αυτοσεβασμό και τις αξίες. Όχι, δεν χρειάζεται να γίνεται δογματικοί για το ήθος σας, αλλά να ορίσετε μια κατευθυντήρια αρχή που να μπορεί να ορίσει πορεία στην ζωής σας.


Έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία, είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα... όπως λέει και η Χάρις Αλεξίου... Καλά να περάσετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved