Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/10

Σελήνη στον Ταύρο – Πανσέληνος και έντονες επιθυμίες

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 29 έως 31/10

Μετά από ένα άκρως δραστήριο και υπερκινητικό διήμερο, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, σήμερα 29/10 στις 8:17 το πρωί.

Η συναισθηματική μας κατάσταση βρίσκεται σε υπερδιέγερση, βάζοντας μια έντονη πινελιά στις εκφράσεις και στις επιδιώξεις μας.

Στις 9:04 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, ξεκινά την πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας με διάθεση χαλάρωσης και απομάκρυνσης από κάθε τι που μπορεί να διαταράξει την ήδh εξεγερμένη ψυχολογία μας.

Η διαίσθηση και το ένστικτό μας είναι πολύ ανεπτυγμένα, έχοντας την τάση να καταφεύγουμε σε αυτά έως το μεσημέρι. Η τάση μας να συμπαρασταθούμε στους άλλους και να βιώσουμε συμπονετικές καταστάσεις, πηγάζει από την αλάνθαστη πεποίθηση πως είμαστε ικανοί να προσφέρουμε, εκεί που η ανάγκη δεν γίνεται εξαναγκασμός.

Στις 13:55 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο μας βάζει σε μια έντονη ψυχολογική διαδικασία όπου τα πάντα επαφίενται στην κρίση μας.

Η πίεση που αισθανόμαστε για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, διογκώνεται όσο προχωρά η μέρα, μετρώντας το μέγεθος της αυτοπεποίθησής μας. Το πρόβλημα είναι πως αποφασίζουμε να στηρίξουμε τα πάντα και τους πάντες, μένοντας εμείς εκτεθειμένοι. Η εξωτερική μας εικόνα φαίνεται δυνατή, αλλά μέσα μας δημιουργείται ένα κενό.

Στις 21:48 το βράδυ η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Πανσέληνο στην οποία η σφοδρότητα των συναισθημάτων, μας παρακινεί να εκφραστούμε ανοιχτά, προβαίνοντας σε αποφασιστικές ενέργειες, που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.

Το βράδυ η διάθεσή μας θα είναι οξύτατη, είτε αφορά την απόλαυση ενός καλού φαγητού, είτε την ερωτική συνεύρεση με αγαπημένους μας, είτε μια έξοδο με φίλους. Γενικότερα το βράδυ θα αισθανθούμε μια εσωτερική διέγερση που οπωσδήποτε θα πρέπει να την εκτονώσουμε με όποιον τρόπο επιλέξει ο καθένας.

Το γεγονός αυτό επιτείνεται από το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται ακριβώς τα μεσάνυχτα της 30/10.

Το διάστημα αυτό προσφέρεται και για αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα φωτίσουν για πολλούς την πορεία μιας σχέσης, μιας συνεργασίας, μιας φιλίας, ή μιας συγκεκριμένης αμφίβολης κατάστασης.

Η Σελήνη στο εξής δεν θα συναντήσει κανέναν άλλο πλανήτη στο διάβα της, έως τις 31/10 στις 20:41 το βράδυ, που θα περάσει στους Διδύμους. Μοναδική ευκαιρία για να συλλογιστούμε ειλικρινά, τις καταστάσεις της ζωή μας και πιο πολύ τις επιθυμίες μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες και Καρκίνοι, είναι οι πρωταγωνιστές του διημέρου που θα ξεκαθαρίσουν καταστάσεις και θα δρομολογήσουν αποφάσεις για το μέλλον.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα παιδευτούν με ψυχολογικές διακυμάνσεις και πολλές ανικανοποίητες εκφάνσεις, που θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά και τη στάση τους.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, μπορούν να διεκπεραιώσουν θαυμάσια τις υποχρεώσεις τους έχοντας ενέργεια και δυναμισμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved