Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/10

«Η δύναμη της ιδιοκτησίας διπλασιάζει τη δύναμη των ανθρώπων» έλεγε ο Βολταίρος και για αυτό οι θιασώτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης με μεθοδευμένα βήματα φροντίζουν η ιδιοκτησία να είναι προνόμιο των λίγων και εκλεκτών. Με τα χαράτσια ο Έλληνας ήδη άρχισε να νιώθει ότι το να έχει σπίτι είναι... αδίκημα. Τι ακολουθεί; Από ιδιοκτήτης – «νοικάρης». Όσοι θα έχουν χρέη στις τράπεζες, στην εφορία, στα ασφαλιστικά ταμεία και οπουδήποτε αλλού (με την ανεργία στα ύψη, μη με ρωτήσετε πόσοι θα είναι αυτοί) θα κινδυνεύουν να τους πάρουν το ένα και μοναδικό σπιτάκι που θα έχουν. Όμως... υπάρχει λύση, μην αγχώνεστε. Μια real estate εταιρεία θα γίνεται ο «εγγυητής» στην τράπεζα και ο πρώην ιδιοκτήτης και τα παιδιά των παιδιών του θα πληρώνει μηνιαίο μίσθωμα για να μένει στο εσαεί πια υποθηκευμένο του ακίνητο στους λίγους και εκλεκτούς. Τι, μόνο οι άλλοι Ευρωπαίοι δεν θα έχουν δικό τους σπίτι; Ήρθε και η σειρά του φτωχού συγγενή στην μεγάλη οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ζώνης.

Πλέον, και που αναπνέουμε θα απλώνουμε το χέρι για δανεικά. Και φυσικά αυτό δεν έχει γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, τη μια ξεριζώστε τις ελιές, την άλλη απαγορεύεται να έχεις κότες στην αυλή σου, την άλλη το ένα και την παρ' άλλη το άλλο, ο στόχος επετεύχθη: Ατροφική εγχώρια παραγωγή = Αιώνια οικονομική εξάρτηση.

Το χειρότερο όμως είναι πως μάθαμε να ζούμε χωρίς αξίες, παρά μόνον με το χρήμα, γι' αυτό τώρα ψάχνουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας μπας και βρούμε κάποιες που έχουν παραμείνει ζωντανές και σώσουμε την παρτίδα και την πατρίδα. Εδώ είναι που χρειάζεται η παραγωγή ιδεών, νέων φρέσκων, βγαλμένων από την ψυχή αυτού του τόπου κι όχι μουσειακών ή κατασκευασμένων σε κάποια βόρεια think tanks. Ποιοί άλλοι μπορούν να σπάσουν τις πνευματικές αλυσίδες, αν όχι οι Έλληνες;

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ερμής/Άδης= Άδης/Ζευς= Μεσουράνημα/Άδης= Ποσειδώνας/Άδης:

Για να προκαλέσουν απώλειες σε άλλους. Σκέψεις ληστείας και δολοφονίας. Ακούγοντας για μια δολοφονία και εκβιασμός των αυτουργών. Τέλος των διακοπών. Έναρξη μιας νέας εργασίας. Πολύ επικίνδυνη οξεία ασθένεια ή μεγάλη ζημία. Μια πράξη γεννημένη από το μίσος. Απεργοί (εργασία). Πρακτική στόχων. Ενέργειες μάχης. Πυρκαγιές. Περιορισμένη πρωτοβουλία. Το να πάθει κάποιος ζημιά μέσω των ενεργειών κάποιου άλλου. Θέλοντας να κάνω κακές πράξεις. Ναυμαχία. Πολεμικά σκάφη. Καταστροφή και θάνατος από το ύδωρ. Θαλάσσια πειρατεία.


Σήμερα, ίσως το ερώτημα που συνεχώς θα επαναλαμβάνεται στο μυαλό σας να είναι «Τι φταίει για όσα συμβαίνουν;». Οι απαντήσεις διάφορες, μπερδεμένες, ακαθόριστες, πιθανές συνθέτουν ένα κουβάρι που δεν βγάζει πουθενά. Ίσως η απάντηση να είναι η γέννηση μιας νέας ερώτησης «Τι μπορώ να κάνω για να...;». Η επανάληψή της θα ξετρυπώσει ιδέες και λύσεις που πιστεύατε ότι δεν υπάρχουν.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η δύναμη δεν προκύπτει από τις νίκες. Οι μάχες που δίνεις είναι αυτό που μεγαλώνει τη δύναμή σου. Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες και αποφασίζεις να μην παραδοθείς, αυτό είναι δύναμη.» Vince Lombardi


Το τραγούδι της ημέρας: Παύλος Σιδηρόπουλος – Κάποτε θα δεις πως όλα είναι αλήθεια


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved