28 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

28 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Σκορπιού


Σύμβολο: «Μια ρουκέτα»


Ερμηνεία: Ένας δουλευτής που ξέρει να αγωνίζεται, αρκετές φορές όμως δεν έχει την απαιτούμενη υπομονή. Προτιμά να διεκπεραιώνει τις δουλειές του γρήγορα παρά να προσπαθεί αργά και σταθερά. Μια κατάλληλη διαπαιδαγώγηση θα πρέπει να τον ωθήσει να εξασκήσει τη σταθερότητά του γιατί, διαφορετικά, θα κινδυνεύει ν' αφήνει τις προσπάθειες του στη μέση, με συνέπεια να ανεβοκατεβαίνει διαρκώς στην κοινωνική κλίμακα.

Δύο ακόμη πιθανές αδυναμίες του είναι η διπλοπροσωπία και το κουτσομπολιό.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η υπομονή είναι πικρή, αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.» Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Η φαντασία και τα όνειρα, κόντρα στην πραγματικότητα αλλά και η δεοντολογία κόντρα στο συναίσθημα... Κάπως έτσι αναμένεται να εξελιχθεί η χρονιά σας, που φαίνεται πως θα έχει αρκετές «ονειρικές» στιγμές αλλά και κάποιες έντονες διαψεύσεις. Ουσιαστικά ο ρόλος που ετοιμάζει το σύμπαν για εσάς έχει πολλά στοιχεία από την... φαντασίωση «ασθενής και γιατρός ή νοσοκόμα», μόνο που όλα δείχνουν να εξελίσσονται στα κρυφά. Κι αν ερωτευθείτε ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο, μπορείτε να μπείτε «σφήνα», το θέμα όμως είναι τι γίνεται μετά.


Οικονομικά

Όσο κι αν το προσπαθήσετε είναι δύσκολο να μην πέσετε θύματα ενός «στημένου παιχνιδιού» ή της δικής σας λανθασμένης εκτίμησης. Αποφύγετε λοιπόν τα μεγάλα σχέδια και φροντίστε κυρίως να ψάξετε δεδομένα και πληροφορίες ή ποιοί και πως σας επιβουλεύονται, έχοντας υπόψη σας πως συχνά τα φαινόμενα απατούν. Οι Σκορπιοί φημίζονται για την διερευνητική τους ικανότητα και ήρθε η στιγμή που θα αποδείξετε εμπράκτως το ταλέντο σας. Από την άλλη πλευρά είναι προφανές ότι μπορείτε να παίξετε κι εσείς το παιχνίδι της μπλόφας, αποκομίζοντας τεράστια οφέλη, με μια «μαγική» κίνηση!


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved