Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 28/10

Ιστορική και ένδοξη μέρα η σημερινή, αφού σαν σήμερα ένας δικτάτορας κι ένας ολόκληρος λαός είπαν «ΟΧΙ» στη φασιστική Ιταλία, against all odds. Τι τα θέλεις όμως καλέ μου αναγνώστη, περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς, που γράφει και ο Διονύσιος Σολωμός στον Εθνικό μας Ύμνο.

Ας δούμε τα do και don't της εβδομάδας:

Η Δευτέρα είναι αγχωτική μέρα ενώ την Τρίτη ίσως χρειαστεί να γίνετε κάπως πιεστικοί σχετικά με τη διευθέτηση ενός ζητήματος σας αφού ίσως διαπιστώσετε πως κάποιοι παίζουν με την υπομονή σας. Η Τετάρτη ξεκινά με καλές προοπτικές ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και φλερτ με θετική εξέλιξη, προσέξετε γιατί σπανίζουν τέτοιες ευκαιρίες. Την Πέμπτη ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας ψαρέψουν και να σας την φέρουν στα οικονομικά. Την Παρασκευή πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από τη δική σας στάση.


Η εξίσωση της ημέρας

Κρόνος= Πλούτωνας/Ωροσκόπος= Άρης/Κιούπιντο= Ήλιος/Άρης= Κρόνος Υποθετικός/Άδμητος= Ωροσκόπος/Κρόνος Υποθετικός= Δίας/Κιούπιντο= Ουρανός/Ζευς= Ήλιος/Δίας:

Χωρισμός από το περιβάλλον. Απομόνωση. Το τέλος της σύμβασης εργασίας. Απώλεια θέσης. Η διακοπή της εργασίας ή άλλης δραστηριότητας. Η αρχή μιας ασθένειας. Η εμποδισμένη δραστηριότητα ενός ατόμου. Για να είναι σε μια δύσκολη θέση λόγω του χωρισμού ή της απομόνωσης. Για να αντιμετωπιστούν άδικα, να κατασταλούν ή να τεθούν πίσω για ειδικούς λόγους. Λαμβάνοντας μια ειδοποίηση λήψης μέτρων. Μη αποδεχόμενος μια απόφαση. Κάποιος υπάλληλος προκαλεί κώλυμα. Χωρισμός ενός ευτυχούς γάμου ή θάνατος ενός συνεργάτη. Για να υπακούσει μια δύναμη με απροθυμία. Απώλειες μέσω των εκρήξεων και των βίαιων πράξεων. Χάνοντας μια ευκαιρία. Ξαφνική θύελλα. Καταιγίδες με ζημίες.


Ο κώδικας τιμής και αξιοπρέπειας σας θα σας κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς πράγματα και καταστάσεις με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι θα είναι εντελώς αντίθετα με τις αρχές και την κουλτούρα σας. Αποφύγετε να αφήσετε τον εαυτό σας στο έλεος της μοίρας και των καταστάσεων και να παραδοθείτε στη μεμψιμοιρία και την κακομοιριά. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες ή τις προσωρινές αποτυχίες της ζωής με υπομονή και δύναμη. Αντισταθείτε, πεισμώστε και αντιδράστε απέναντι σε ό,τι σας απομακρύνει από τα όνειρα σας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είκοσι χρόνια από τώρα θα είσαι πιο απογοητευμένος για τα πράγματα που δεν έκανες παρά για τα πράγματα που έκανες. Γι' αυτό, λύσε τους κάβους. Σαλπάρισε μακριά από το σίγουρο λιμάνι. Εξερεύνησε, ονειρέψου, ανακάλυψε.» Mark Twain


Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: η Γ

Το τραγούδι της ημέρας: Σοφία Βέμπο – Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved