27 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

27 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

4 έως 5 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας ακινητοποιημένος άνδρας, στέκεται στη μέση μιας πεδιάδας, ενώ πάνω από το κεφάλι του μαίνεται η καταιγίδα».


Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να αρχίζει πολλά ακόμα και αν δεν έχει τις ικανότητες, ενώ πολλές φορές δεν ξέρει πως θα τα ολοκληρώσει. Αναμφίβολα, έχουμε ένα ριψοκίνδυνο, συχνά σκληρό και έντονο χαρακτήρα, που συχνά δρα ως ανεμοστρόβιλος. Αν ο άνθρωπος είναι βαθιά θρησκευόμενος ή με πνευματικά ιδεώδη θα αισθάνεται χρήσιμος στην κοινωνία και θα ξυπνήσει κοιμισμένες συνειδήσεις, δίνοντας την ώθηση στο καλό που μπορεί να συνεχιστεί από άλλους.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στη πόλη.» Ελληνική παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Αν είστε δεσμευμένοι, το πιθανότερο είναι να έχετε μια... αβλαβή διέλευση από παρέες και φλερτ, χωρίς αυτό να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας. Αντίθετα, οι «μετοχές» σας μπορεί να ανέβουν, χωρίς να χρειαστεί να πράξετε κάτι το ιδιαίτερο. Αν πάλι είστε ελεύθεροι και «ψάχνεστε», είναι βέβαιο πως θα βρείτε πολλούς/ες πρόθυμους να ανταποκριθούν στην διάθεση σας. Ωστόσο, παρότι δεν θα περάσετε άσχημα, φαίνεται να λείπει η σοβαρότητα των προθέσεων.


Οικονομικά

Χρονιά για... λίγους είναι η συγκεκριμένη, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις θα υπάρξει μια μεγάλη «θολούρα». Τα λάθη και οι αστοχίες είναι στο πρόγραμμα, ενώ δεν αποκλείεται να πέσετε θύματα μιας απάτης. Το πλέον ασύμφορο θα ήταν να ανοιχτείτε σε άγνωστα νερά, παρασυρμένοι από υποσχέσεις και εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.

Αντίθετα, οι πιο τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να είτε να κάνουν μια μεγάλη «μπάζα», είτε να πετύχουν επαγγελματικούς στόχους που έδειχναν ακατόρθωτοι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα όποια επιτεύγματα φαίνεται πως δεν θα αντέξουν σε βάθος χρόνου, οπότε κινηθείτε αναλόγως.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved