Lunar Dance: Καίω τα δάκρυά μου και ξορκίζω τα καινούργια μου σεντόνια

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στον Κριό

Lunar Dance: Καίω τα δάκρυά μου και ξορκίζω τα καινούργια μου σεντόνια

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Μετά τη Σελήνη στους ονειρικούς Ιχθύες σίγουρα θα αισθανθήκατε την αλλαγή διάθεσης. Η Σελήνη στον Κριό φέρνει τη συναισθηματική ζωντάνια και την δύναμη να ενεργήσουμε ακόμη και καθαρκτικά πάνω στα συναισθήματα τας. Οι ενστικτώδεις αντιδράσεις μας επιταχύνονται, ενώ πια αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας.

Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, είναι μια καλή στιγμή για την ψυχή μας που μπορεί να αναζητήσει τα πάθη της. Αλλά και να σβήσει τα παλιά μεράκια της, δίνοντας χώρο για μια καινούργια αρχή.

kentriki_copy

Στα προηγούμενα άρθρα μου εστιάσαμε στο να σκεφτούμε τον τομέα των σχέσεών μας και τη διαχείρισή τους. Η Σελήνη στον Κριό λοιπόν θα ήταν μια καλή στιγμή να κάνουμε ένα τελετουργικό για να βγούμε από το τέλμα μιας σχέσης που δεν μας εξυπηρετεί πια, κάτι που ενισχύεται και από την φύση του Ηλίου στον Σκορπιό που εκφράζει την απελευθέρωση και την αναγέννηση.

Η ημέρα Σάββατο επίσης είναι μια πολύ καλή συγκυρία γιατί είναι ημέρα του Κρόνου, του τέλους δηλαδή. Γενικά ότι θέλουμε να διώξουμε από τη ζωή μας το κάνουμε σήμερα, είτε είναι άτομο είτε απλώς μια αρνητική ενέργεια.

172544229444084477_24E5z8Ps_c_copy

Το παρακάτω τελετουργικό που προτείνω είναι σχεδιασμένο για να κρατήσει την ερωτική σας ενέργεια καθαρή και σαφής στο τι ζητάτε, ενώ θα πετύχετε δυο πράγματα:

α) Να ελέγχετε την τάση σας να επιλέγεται σχέσεις που στηρίζονται μόνο στην ανταλλαγή σεξουαλικής ενέργειας (και όχι πνευματική ένωση) .

β) Την εξάλειψη των συναισθηματικών αναμνήσεων από τις προηγούμενες σχέσεις σας, που πλαισιώνουν την κρεβατοκάμαρα σας και αποτρέπουν την αύρα της Αφροδίτης σας να δράσει.

24840235415449612_qyYKszwx_c

Τι να κάνετε: Καθίστε στο κρεβάτι σας. Ανάψτε ένα λευκό κερί για καθαρισμό. Επαναλάβετε την πρόθεσή σας να προσελκύσετε υγιείς και οικείες σεξουαλικές σχέσεις.

«Με την Αφροδίτη βοηθό σε αυτόν τον σκοπό τον ιερό, όλες οι προηγούμενες σχέσεις που δεν είναι πλέον για μένα, είναι πια νεκρές. Από αυτήν την ημέρα και προς τα εμπρός, καλώ μόνο σεξουαλικά υγιείς συντρόφους που προσφέρουν δέσμευση και αγάπη στο κρεβάτι μου.»

Διαλέγουμε άσπρο κερί γιατί αστρικά αντιστοιχεί στον Κριό. Πριν χρησιμοποιήσετε το κερί σας, θα πρέπει να το καθαρίσετε από την ενέργεια των ατόμων που το έχουν αγγίξει πριν από εσάς. Είναι σημαντικό το κερί να φέρει μόνο τη δική σας ενέργεια.

Μπορείτε να καθαρίσετε το κερί σας με λεμόνι, κρασί ή άλλο είδος αλκοόλ, αλατισμένο νερό, καθαρό λάδι, καθαριστικό επίπλων (γιατί έχει λεμόνι), νερό που έχετε βράσει σε φασκόμηλο και βαμβακερό πανί.

Βάλτε το κερί σας πάνω σε ένα καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτα. Αλείψτε με το υγρό και τρίψτε απαλά με το πανί, προσέχοντας να μην το σπάσετε και να μην το χαράξετε. Αφήστε το να στεγνώσει.

199565827207351131_kvNZLa6V_c

Ένας ευκολότερος τρόπος καθαρισμού είναι να περάσετε το κερί σας μέσα από καπνό λιβανιού ή φασκόμηλου.

Διατηρείστε το κερί σας σε καλή κατάσταση, ώστε να μη λυγίσει από τη ζεστή. Εάν λυγίσει είναι καλύτερο να μη το χρησιμοποιήσετε, γιατί η ενέργεια δε θα κατευθυνθεί σωστά.

Να θυμάστε ότι κάθε φορά που κάνετε ένα τέτοιο τελετουργικό απελευθέρωσης, έχετε κάνει χώρο για τη νέα σας ζωή, γεμίζετε ενέργεια, ενώ έλκετε σεξουαλικές-συντροφικές σχέσεις που θέλετε πραγματικά.

Υ.Γ. Σε περίπτωση που θελήσετε να το επαναλάβετε κατά την διάρκεια του χρόνου προτείνεται σε φεγγάρια του Κριού και του Σκορπιού και ιδίως σε Νέα Σελήνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved