Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 26/10

Την παρθενιά της στο σφυρί έβγαλε μια Βραζιλιάνα 20χρονη και έπιασε 780.000 χιλιάδες ευρώ. Η ίδια δήλωσε «όπως κάποιος, επειδή έβγαλε μια φωτογραφία, δεν έγινε φωτογράφος έτσι και εγώ για μια φορά δεν γίνομαι ιερόδουλη». Γκούχου, γκούχου... δηλαδή όποιος κλέβει για πρώτη φορά δεν είναι κλέφτης; Αμ πες το βρε παιδί μου και εγώ αναρωτιέμαι πως άδειασαν τα ταμεία στην Ελλάδα και δεν τιμωρείται κανείς γι' αυτό, ήταν όλων η πρώτη τους φορά! Στην Ψωροκώσταινα πάλι 450.000 χιλιάδες ευρώ θα έβγαζε ένας παπάς από την πώληση εικόνων. Δεν ξέρω, αν ήταν η πρώτη του φορά αλλά βλέπω ότι το ρητό «πενία τέχνας κατεργάζεται» ισχύει. Ο άνθρωπος λοιπόν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μπορεί να χαίρει άκρας... ευρηματικότητας.

Και ναι, έχουμε μπροστά μας μια οικονομική υπόθεση (τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε) που απαιτεί να ανάψει το λαμπάκι της εφευρετικότητας. Χρειαζόμαστε 100.000.000 ευρώ (αντί 300.000.000 που είναι το πραγματικό χρέος) για να αγοράσουμε το χρέος της Ελλάδος εν μια νυκτί, χωρίς να έχουμε ειδοποιήσει τις αγορές και πάρει την ανηφόρα. Μπορούν οι απόγονοι του Οδυσσέα να την βρουν; Ή μήπως το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι νιώθουν περισσότερο απόγονοι του Εφιάλτη;


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ήλιος/Βουλκάνους= Κρόνος/Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός/Απόλλων= Σελήνη/Άδης= Άρης/Βόρειος Δεσμός= Ποσειδώνας/Μηδενική Κριού= Ερμής/Βουλκάνους= Κρόνος/Κρόνος Υποθετικός= Ουρανός/Κιούπιντο= Ήλιος/Πλούτωνας= Άδμητος/Βουλκάνους:

Ισχυρή επιθυμία για αγάπη. Λιχουδιές. Η αρμονία και η αγάπη αναπτύσσονται αργά. Μια αγάπη-δοκιμασία. Ανησυχίες που προκαλούνται από την αγάπη. Αργός χωρισμός με ειρηνικό τρόπο. Ελευθερία. Φιλικές σχέσεις με τα θηλυκά. Αγαπώντας μια φτωχή γυναίκα. Πόρνη. Νέες επαφές και ισχυρές σκέψεις. Νέες εξοικειώσεις που γίνονται σημαντικές. Ενώσεις που φαίνονται να είναι αρμονικές αλλά αποδεικνύονται ουτοπικές. Ξαφνικές εκφράσεις της αγάπης στον έγγαμο βίο. Ξαφνική αρμονική συνεργασία. Κοινή δραστηριότητα με τον σύντροφο. Απολαμβάνοντας την τέχνη από κοινού. Επισκέψεις θεάτρων. Ανάπτυξη προτιμήσεων. Δαπάνες.


Οι αποτυχημένες σχέσεις και τα συνεπακόλουθά τους συχνά εκλαμβάνονται ως «χάσιμο χρόνου». Όμως, όσο και αν δεν γίνεται κατανοητό, μερικές φορές είναι αναγκαίο να περάσει ο καθένας από συγκεκριμένες καταστάσεις, θετικές ή αρνητικές δεν έχει σημασία, για να βγει από αυτές περισσότερο πλούσιος σε εμπειρία και σοφία. Ο άνθρωπος δεν γεννιέται με τη γνώση αλλά την κατακτά μέρα με τη μέρα. Δείτε πόσα πράγματα μάθατε για τον εαυτό σας, μέσα από τα «δύσκολα» και αξιοποιείστε τις συγκυρίες για να μετατρέψετε μια κρίση σε εφαλτήριο ανάπτυξης και αρμονίας.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο βίος ορίζεται από το νόμος της Δύναμης και το νόμος της Ανάγκης (όσο νικάς την ανάγκη σου άλλο τόσο δυναμώνεις) Πυθαγόρας


Το τραγούδι της ημέρας: Πασχάλης Τερζής – Μια φορά


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved