26 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

26 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

3 έως 4 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένα σαντούρι»


Ερμηνεία: Τέχνη, αρμονία και χαρά είναι τα εμβλήματα αυτής της μοίρας. Η ευθυμία, η χαρά χωρίς τραχύτητες, η ικανοποίηση και η τύχη είναι τα «δώρα» της, ενώ συχνά δίνει και ένα αξιόλογο καλλιτεχνικό αισθητήριο. Αν το ωροσκόπιο σα σύνολο δείχνει πνευματικές ανησυχίες, τότε ο άνθρωπος μπορεί ν' ακολουθήσει το μυστικισμό και να εργαστεί για την ένωση διαμέσου της αγάπης, κατακτώντας τα πιο ψηλά ιδανικά με την αρμονική ανταπόκριση, παρά με την αυτοπειθαρχία.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τιμή είναι η εξωτερική συνείδηση. Συνείδηση είναι η εσωτερική τιμή.» Άρθουρ Σοπενχάουερ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Οι ευθύνες πυκνώνουν και δεν είναι σκόπιμο να φορτωθείτε και κάποιες επιπλέον, που δεν σας ανήκουν. Οι ουρανοί σας θέλουν συγκεντρωμένους στο έργο σας και είναι προτιμότερο να χαλάσετε ή να παγώσετε μια σχέση, παρά να κληθείτε αργότερα να πληρώσετε τα... σπασμένα της. Ο καθένας λοιπόν με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις του, αυτό είναι που πρέπει να έχετε κατά νου, αν θέλετε πραγματικά να διασφαλίσετε την προσωπική σας ζωή. Αν δώσετε χώρο θα σας τον πάρουν. Η περιφρούρηση των βασικών αξιών σας και η ενδοσκόπηση, μπορεί να σας κάνουν πιο μοναχικούς σε πρώτη φάση αλλά συνάμα θα σας προστατεύσουν και από αχρείαστες εμπλοκές.

Από την άλλη πλευρά οι πιο τυχεροί θα μπορέσουν να σταθεροποιηθούν σε ένα σχήμα, κτίζοντας αργά κουραστικά αλλά σταθερά ένα καινούριο μέλλον.


Οικονομικά

Υπεράνω όλων ο... Νόμος. Κάπως έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις και το «στριμωξίδι» στις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, αφού για τους επόμενους δώδεκα μήνες τα μετέωρα εγχειρήματα και οι «πονηριές» θα βρουν τον δάσκαλο τους. Παράλληλα, είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε σε μια πολιτική λιτότητας και λεπτομερούς αξιολόγησης των προτεραιοτήτων σας, εγκαταλείποντας όσα ξεπερνούν τα όρια σας. Γενικά η χρονιά σας θα είναι πλούσια σε εμπειρίες, χωρίς όμως να έχει άμεσες αναπτυξιακές προοπτικές.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved