25 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

25 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας ασκητής σε διαλογισμό, σταυροπόδι σε στάση γιόγκι, με το κεφάλι και το στήθος όρθιο και τις παλάμες γυρισμένες προς τα πάνω».


Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα οδηγεί στον σκεπτικισμό και σε... αβυσσαλέα βάθη σκέψης. Αν η άβυσσος οδηγήσει στο Καλό ή το Αρνητικό, θα φανεί από το ωροσκόπιο σα σύνολο. Ο δυνατός θα ξεπεράσει την πλάνη και θα ελευθερωθεί από τα βάρη και τα δεσμά της ύλης, που απειλούν και παγιδεύουν. Ο άνθρωπος εδώ, είναι συνήθως σιωπηλός, κλειστός, μοναχικός και ντροπαλός αλλά οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι, παρά τη σιωπή του, μπορεί να επιβάλλει την προσωπικότητα του.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το πραγματικό θάρρος είναι σιωπηλό, δεν επιδεικνύεται.» Philip Sidney

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Το πιθανότερο είναι πως οι σημαντικές ευθύνες -οι δικές σας ή του συντρόφου σας- δεν θα αφήσουν και πολύ χώρο για... αγάπες και λουλούδια! Περισσότερο «διεκπεραιωτική» μοιάζει λοιπόν να είναι η χρονιά σας και το κύριο μέλημα σας θα είναι η διασφάλιση της ψυχικής ισορροπίας σας, ώστε να μπορείτε απερίσπαστοι να αφοσιωθείτε στα σοβαρά προβλήματα της ζωής.

Σε κάποιες περιπτώσεις, η ανασφάλεια θα σας οδηγήσει σε επιλογές που δείχνουν να εξασφαλίζουν κάτι τέτοιο (ακόμη κι ένας γάμος είναι στο πρόγραμμα), ωστόσο ύστερα από 2-3 χρόνια που οι πιέσεις θα μειωθούν, τα πρόσωπα που ανέλαβαν με την δική σας θέληση να σας «στηρίξουν», θα έχουν χάσει πια την χρησιμότητα τους και μάλλον θα σας «βαραίνουν».


Οικονομικά

Δύσκολη και κομβική χρονιά, θα σας δώσει το δικαίωμα να απαλλαγείτε από όλα σας βαραίνουν ή τουλάχιστον να δρομολογήσετε κάτι ανάλογο. Να ξέρετε μόνον πως είστε μόνοι σας σε αυτήν την προσπάθεια, γι' αυτό καλό είναι να δράσετε με σύνεση. Από την άλλη πλευρά, είναι μάλλον ασύμφορο να προβείτε σε επενδυτικές κινήσεις και αγορές, χωρίς μάλιστα να έχετε πρώτα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αποφύγετε επίσης κάθε «λύση» που περιλαμβάνει δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κυρίως πρόσωπα αμφίβολης ηθικής.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved