Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/10

Σελήνη στους Ιχθύες – Ανάγκη για γαλήνη και δημιουργία

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 24 έως 26/10

Με τα καθυστερημένα πρωτοβρόχια και μια μελαγχολική διάθεση που βρίσκει διέξοδο μόνο στο εφήμερο, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες σήμερα 24/10 στις 14:00 το μεσημέρι.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που κυβερνά το ζώδιο που φιλοξενεί τη Σελήνη στις 14:48 το μεσημέρι, δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα έμπνευσης, δημιουργίας και ιδιαίτερης διαίσθησης, από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι καλλιτέχνες βρίσκουν ένα ιδανικό διάστημα έκφρασης, ενώ κάθε μας δραστηριότητα συνοδεύεται από μια γλυκιά κατατονία, που απεχθάνεται τις εντάσεις.

Στις 16:53 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο, ζωντανεύει τις αισθήσεις, μας απομακρύνει από περιττές αναζητήσεις διαφυγών και μας εστιάζει σε μια πραγματικότητα, που ζητά να τις καταθέσουμε τα όνειρα και τις επιδιώξεις μας.

Η ενέργειά μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και η διάθεση είναι εκμεταλλεύσιμη και αποδοτική.

Το τρίγωνο με τον Κρόνο που ακολουθεί στις 18.08 το απόγευμα, κλείνει την ημέρα με την αίσθηση της πληρότητας και τη συνειδητοποίηση πως πλησιάσαμε ειλικρινά τις ανάγκες μας, αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Η μέρα προσφέρεται για κάθε ασχολία που επιφέρει πνευματική τόνωση και σωματική χαλάρωση, καθώς και για χειρωνακτικές ενασχολήσεις.

Στις 25/10 στις 3:33 το πρωί, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα επηρεάζει όσους για κάποιο λόγο ξενυχτούν, κάνοντας έναν απολογισμό των συναισθηματικών τους αποθεμάτων.

Στις 14:34 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί, φέρνει μια ξαφνική δυσαρέσκεια, η οποία σε αρκετούς ξεσπάει σε διαφωνίες και καβγάδες.

Το τετράγωνο με τον Δία που ακολουθεί στις 19:10 το απόγευμα και επηρεάζει ως το βράδυ, διογκώνει την προηγούμενη εύφλεκτη διάθεσή μας, με αποτέλεσμα να υπερβάλλουμε, χωρίς καμία αίσθηση λογικής, παρά μόνο ευαισθησίας.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, θα βιώσουν ένα αποκαλυπτικό διήμερο που θα τους φέρει κοντά στις βαθύτερες ανάγκες τους.

Στις 25/10 Ιχθύες και Παρθένοι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ημέρας.

Τοξότες και Δίδυμοι αντιλαμβάνονται δύσκολα τα μηνύματα και εκλαμβάνουν σαν πίεση τις προτροπές.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι απολαμβάνουν την αυξημένη δημιουργική τους διάθεση, επιδεικνύοντας τα δημιουργήματά τους.

Στις 26/10 στις 22:31 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Κριό, αφήνοντάς μας αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε για την αιφνίδια αλλαγή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved