24 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

24 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

1 έως 2 Σκορπιού


Σύμβολο: «Ένας ελέφαντας»


Ερμηνεία: Κύρια χαρακτηριστικά του ανθρώπου είναι η δύναμη, η σταθερότητα, οι ανοιχτοί πνευματικοί ορίζοντες, η προμελέτη και τα αργά αλλά σταθερά βήματα σε κάθε τι. Έχει οξεία και βαθιά κρίση, πολύ καλή μνήμη αλλά και μια «ηφαιστειακή» ψυχοσύνθεση. Αν και είναι υπέρ της αυτοπειθαρχίας, η οργή του δεν έχει... σύνορα, όταν την προκαλέσουν. Κάποτε μπορεί ν' αναπτύξει μια αφύσικη αγάπη για το μακάβριο ή μια προσκόλληση στην ιδέα του θανάτου. Αυτό μπορεί να υπεραναπληρωθεί μ' ένα ταλέντο στη χειρουργική ή σε πίστη για τη ζωή μετά το θάνατο.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Εξουσία είναι η επίτευξη προμελετημένων αποτελεσμάτων» Bertrand Russell

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια


Αισθηματικά

Οι εξελίξεις της χρονιάς θα σας θυμίσουν έντονα το «ποτέ μην ξαναπείς ποτέ!». Καταστάσεις και πρόσωπα που μέχρι χθες φάνταζαν για σας... επιστημονική φαντασία, δεν είναι μόνον έξω από την πόρτα σας αλλά και μέσα στην κρεβατοκάμαρα σας. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, καλείστε να διαχειριστείτε το... αναπάντεχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι αυτός είναι μάλλον να παραμερίσετε πάγιες ή παρωχημένες αντιλήψεις και να προχωρήσετε μπροστά με κάθε κόστος.


Οικονομικά

«Σοκ και δέος»! Κάπως έτσι μπορούν να περιγραφούν οι καταστάσεις που «ετοιμάζει» για σας το σύμπαν. Και βέβαια οι πιο «άτυχοι» έχετε μια και μόνη επιλογή. Για να μην το υποστείτε, προκαλέστε το! Οι αλλαγές και οι ανατροπές εφ' όλης της ύλης είναι εκείνες που θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση και μερικές φορές πολύ κοντά στο... απίστευτο, αρκεί να αναλάβετε δράση και να μην περιμένετε από τους άλλους.

Οι πιο τυχεροί πάντως θα ευνοηθούν όπως κι αν έχει από τις απρόοπτες εξελίξεις.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved