Lunar Dance: Το πάντρεμα του ενστίκτου με το ρομαντισμό

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στους Ιχθύες

Lunar Dance: Το πάντρεμα του ενστίκτου με το ρομαντισμό

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στους Ιχθύες από τις 14:00

Σήμερα κάνουν πάρτι τα συναισθήματα, ο αισθησιασμός και η υπερβολή στο ονειρικό στοιχειό. Η έμφαση στο νερό (Σκορπιός/ Ιχθύες) θα μας παρασύρει σε ευφάνταστα ρεύματα που πηγαίνουν πέρα από τα φυσιολογικά όρια του χώρου και του χρόνου. Μια μέρα που είμαστε τυλιγμένοι στο μυστήριο των συναισθημάτων και έτοιμοι να θρέψουμε τη φαντασία μας.

Είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθούμε με τις σκληρές πτυχές της πραγματικότητας κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής ημέρας πάντως. Μπορούμε όμως να ξεφύγουμε για λίγο με τη φαντασία μας ή απλά να χαλαρώσουμε μπροστά στην τηλεόραση, βλέποντας μια ερωτική/αισθηματική ταινία.

syntrofo

Για τους πιο τυχερούς που έχουν ταίρι, η βράδια θα μπορούσε να εξελίχθη με ένα μπάνιο σε αιθέρια έλαια, κάτω από το φως αναμμένων κεριών και χαλαρωτικής μουσικής. Το πάθος θα είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα.

Σήμερα, δεν θα σταθώ στο πώς να κάνετε κάτι αλλά στο πώς να ντυθείτε σε αυτές τις τόσο ευαίσθητες και συναισθηματικές ημέρες στις ιδιωτικές στιγμές σας.

Η Σελήνη στους ονειροπόλους Ιχθύες δε θέλει ρούχα κραυγαλέα σεξουαλικά αλλά αντίθετα απαλά με μια υποψία δαντέλας (αγαπημένη του Σκορπιού) που να τονίζουν την αισθησιακότητα.

me_syntrofo_1

Στο πνεύμα της φαντασίας, μπορεί να υποδυθείτε, στις πιο hot στιγμές σας, μια σχεδόν κινηματογραφική ντίβα και να αφήσετε τον σύντροφό σας να απολαύσει μια ψευδαίσθηση. Φτερά, δικτυωτές κάλτσες, δαντελένια γάντια, ζαρτιέρες και βλέμμα υγρό θα συμπληρώσει την σέξι πλευρά σας.

galazio_me_kokkines

Από την άλλη, ένα ωραίο νυχτικό, δαντελένιο με κόκκινες κορδέλες (Σκορπιός) και φιόγκους ή ένα φόρεμα διάφανο σε ονειρικό γαλάζιο, θα ήταν ιδανικό να σας συντροφεύει στο χουχούλιασμα στον καναπέ ή καθώς πίνετε το ποτό σας.

pom_pom

Θα ήθελα, επίσης να σας πω να δώσετε έμφαση και στο τι παπούτσια φοράτε (Ιχθύες). Γνωρίζετε αυτά με τα pom pom ? Τα τόσο παιχνιδιάρικα με την σέξι φουντίτσα που κάνουν τα πόδια σας τόσο θελκτικά...Φορέστε τα!!!

Δώστε στην μέρα σας έμφαση στην αγάπη, την έμπνευση και την οικειότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved