Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 24/10

«Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» ή «τα ράσα δεν κάνουν τον παπά»;

Τα ποσοστά της κυβερνητικής συμμαχίας ολισθαίνουν μέρα με τη μέρα ενώ αντίθετα η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει κατακόρυφα. Επιπλέον, η αμφιλεγόμενη Χρυσή Αυγή φουσκώνει σαν το παγώνι αφού ένα κομμάτι φανερά ή κρυφά την υποστηρίζει. Έτσι, όπως επιβεβαίωσε το newsbomb.gr ο Σαμαράς προετοιμάζει τη δημιουργία νέου κόμματος με όνομα φυσικά που αντανακλά το αίσθημα και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του λαού, για ιδεολογία... δεν ξέρω.

Η αυλαία του τέλους πέφτει τόσο για την Ν Δ όσο και για το ΠΑΣΟΚ, που απ' ότι φαίνεται αναβαπτίζονται σε Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο ή Κεντροδεξιός Πατριωτικός Συναγερμός (πιάσαρικο!) Αυλαία φυσικά και για τη κυβερνητική συμμαχία που φέρνοντας σε πέρας την μία και μοναδική αποστολή της, το πέρασμα των μέτρων που αποτελούν μαχαίρι στην καρδιά των Ελλήνων και της Ελληνικής κυριαρχίας δεν έχει λόγο συνέχειας μετά την ψήφιση τους. Να δούμε όμως ποιοί θα διασωθούν (όχι μόνον πολιτικά) κάτω από την νέα κομματική ομπρέλα και ποιούς θα φάει το μαύρο σκοτάδι της Δικαιοσύνης. Γιατί εδώ κι αν ισχύει το παλαιό και Αβερωφικό «όποιος βγαίνει έξω από το μαντρί τον τρώει ο λύκος»!


Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Πλούτωνας/Άδμητος= Ωροσκόπος/Άδης= Σελήνη/Πλούτωνας= Κρόνος/Άδμητος= Ουρανός/Ζευς= Δίας/Κιούπιντο= Σελήνη/Κρόνος Υποθετικός= Ουρανός/Ποσειδώνας:

Για να σκεφτούν και να επιθυμήσουν τις αλλαγές των υπαρχόντων όρων. Για να καταλάβουν το τι έχουν κάποιοι στο μυαλό τους βασιζόμενοι στις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί. Βωμολοχία. Μιλώντας για σκοτεινές υποθέσεις. Σχεδιάζοντας μια παράνομη πράξη. Δυσάρεστη είδηση. Κριτικός, συζήτηση και αντίρρηση σε ένα σχέδιο. Για να σκεφτεί αργά βαθειά και λογικά. Λυπημένη και άθλια σκέψη. Βραδύτητα και νωθρότητα της κατανόησης. Ο αργόστροφος. Για να σκεφτεί με την ταχύτητα αστραπής. Ενεργώντας απότομα και δραστήρια σε μια εντολή. Εκπληκτικές δημιουργικές σκέψεις. Σκέψεις για έναν ευτυχή γάμο, ή συνεργασία. Εύθυμος γύρω από συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα επί του τραπεζίου. Ανεξάρτητη σκέψη. Διατάγματα. Επίσημο ύφος εγγράφως. Αυταρχικότητα. Για να απομακρυνθούν από το μυαλό κάποιου τα πραγματικά γεγονότα. Συζητήσεις για άτομα που έχουν αποβιώσει.


Τα προβλήματα βγάζουν στην επιφάνεια τις χειρότερες πλευρές του ανθρώπου και για αυτό ακριβώς επιτρέπουν στους καλύτερους να δείξουν την αξία τους. Συγχρόνως, όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούν να χάσουν το βασικό ρόλο στη ζωή τους και να αδυνατούν να συμβιβαστούν με τις νέες συνθήκες εξωτερικής και εσωτερικής ζωής. Συνήθως, αυτά που χάνονται δεν ξαναγυρίζουν με την παλιά μορφή και μερικά πράγματα δεν ξαναεμφανίζονται ποτέ στη ζωή. Η αποδοχή αυτού του γεγονότος μπορεί να αποτελεί και το κλειδί για να αξιολογήσετε, αν όλα όσα υπηρετούσατε μέχρι τώρα σας αντιπροσώπευαν και να συνεχίσετε πιο ώριμοι και πιο σίγουροι.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει τον εαυτό του» Σωκράτης


Το τραγούδι της ημέρας: Το καφενείον η Ελλάς-Μελίνα Μερκούρη live


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved