Lunar Dance: Ερωτικές απιστίες κατά τόπους αυξημένες…

Ήλιος στο Σκορπιό - Σελήνη στον Υδροχόο

Lunar Dance: Ερωτικές απιστίες κατά τόπους αυξημένες…

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο Ήλιος πια, μετά την παραμονή του στον καταδεκτικό Ζυγό, κάνει τα βήματά του στο σοβαρό Σκορπιό που απαιτεί πολύ περισσότερα απ' όλους μας, σε κάθε σχέση. Αυτός ο μηνάς θα στρέψει την προσοχή μας στην ουσία των σχέσεων κι αν καταστάσεις έχουν κρυώσει για κάποιους λόγους, θα απαιτήσει να γίνουμε όλοι, λίγο πιο διακριτικοί με το χρόνο που αφιερώνουμε σε κάθε σχέση. Δεν είναι αρκετός ο χρόνος που περνάτε μαζί τους; Όταν ο Ήλιος είναι στον Σκορπιό, ο χρόνος γίνεται κάτι που πρέπει να κερδηθεί. Φυσικά, η περίπτωση ισχύει και με τους άλλους στη ζωή σας, καθώς... η πρόσβαση και η οικειότητα που έχετε εκλάβει ως δεδομένα, μπορεί να απαιτήσει ξαφνικά λίγη περισσότερη προσπάθεια από εσάς.

sta_prasa

Από τις 23 Οκτωβρίου μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, η πίστη που συνήθως προέρχεται από αγάπη θα δοκιμαστεί. Θα σας ζητηθεί να αποδείξετε τον εαυτό σας σε έναν εραστή, σε έναν φίλο ή μια γνωριμία και την ίδια στιγμή θα πρέπει να διαπραγματευτείτε με αυτή την έντονη ενέργεια και με τους άλλους που εισέρχονται στην σφαίρα επιρροής σας.

To the point. Η Σελήνη από τον Υδροχόο όμως σήμερα, κραυγάζει για την ελευθερία της. Δεν μπαίνει σε καλούπια. Δεν θέλει δεσμευτικές σχέσεις και προπάντων ιντριγκάρεται με την ελευθερία στο σεξ και τον ερώτα. «Δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου, όχι γιατί δεν μπορώ, αλλά γιατί νιώθω ότι είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος» θα μπορούσε να ήταν το μότο της.

ksestratismata

Το σεξουαλικό θερμόμετρο έχει ανέβει λοιπόν, σε αυτόν τον ερωτικό μήνα που ξεκινά και η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να ωθήσει πολλούς σε ερωτικά ξεστρατίσματα, μιας κι είναι αλλεργική σε κάθε είδους δέσμευση. Δεν την ενδιαφέρει ο χρόνος που πρέπει να αφιερώσει. Είναι πιο εγκεφαλική και σίγουρα αρκετά φιλελεύθερη.

Μία από τις λέξεις-κλειδιά της άλλωστε είναι η ελευθερία. «Έτυχε κι έγινε» θα μπορούσε να σας πει κάποιος σήμερα. Και είναι μια σκληρή δικαιολογία για την εξαπάτηση. Από την άλλη, θα μπορούσατε να κατηγορήσετε μια αστρολογική διέλευση για την εξαπάτησή σας και για ότι δεν σας πάει η μόδα με τα κέρατα στο κεφάλι;

ksestratismata_2

Στο ρεζουμέ λοιπόν. Όταν έχουμε να κάνουμε με τον Υδροχόο και την ηφαιστειακή πλευρά του Σκορπιού, προκύπτει μια αναζήτηση για ανεξαρτησία στις σχέσεις. Για μερικούς ανθρώπους, η εξαπάτηση είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για την διάλυση. Παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να αποφύγουν την αντιπαράθεση ή είναι απλά πάρα πολύ ανώριμοι για να το διαχειριστούν με ένα πιο εξευγενισμένο τρόπο.

Το καλό είναι ότι αυτό ο συνδυασμός μπορεί να είναι μια καλή προσπάθεια για να γίνει πιο hot και spicy η σεξουαλική ζωή μιας σχέσης. Αν η ερωτική δράση μεταξύ σας έχει ατονήσει, είναι μια καλή ημέρα να φέρεται το πάθος μέσα από «γρήγορες» και πρωτότυπες καταστάσεις.

eleytheri_sxesi

Αν πάλι δεν το έχετε με τίποτα και τα θέλω σας είναι τελείως διαφορετικά, ξέρετε ο ένας θέλει αγκαλίτσες και ο άλλος να ανέβει στον πολυέλαιο, απομακρυνθείτε συναισθηματικά (και σεξουαλικά) μέχρι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα να περάσει,μην σας πω ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, βοηθά να παραμείνετε κιόλας σε μια σχέση.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι η σημερινή ενέργεια βοηθά επίσης τις «ανοικτές» σχέσεις, αλλά σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του σύγχρονου τρόπου ζωής μας, το να κοιμάσαι και με κάποιον άλλο δεν θεωρείται κατ 'ανάγκην εξαπάτηση.

Πάντως όπως και να έχει, είναι μέρες που μπορεί να σας βγάλουν σε ερωτικές υποθέσεις που συμβαίνουν συχνά, χωρίς προειδοποίηση ενώ και το ίδιο το σεξ είναι εντελώς απρόβλεπτο.

sta_prasa_3

Ο ενθουσιασμός για το σεξ τύπου «να πιαστούμε στα πράσα» είναι μεγάλο δέλεαρ σήμερα.

Άντε βρε καλό βόλι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved