Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/10

Σκληρές, πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις γίνονται μεταξύ της τρόικας ΕΣ (εσωτερικού) και της τρόικας ΕΞ (εξωτερικού) με την πρώτη να λέει «αποκλείεται, έως εδώ δεν αντέχει άλλο ο ελληνικός λαός» και τη δεύτερη να απαντάει «ααα... έχετε ήδη υπογράψει».

Αμ το ξέρουν δεν το ξέρουν; Κι αυτοί κι εμείς. Αλλά πρέπει να γίνει και ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, έτσι ξεροσφύρι θα πιούμε το πικρό φαρμάκι; Να 'χει και μια «ποικιλία» βρε αδελφέ...

Από την άλλη, δεν είναι όλα τα μέτρα στην ατζέντα της τρόικας ΕΞ, υπάρχουν και κάποια που μπαίνουν σφήνα για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα που δεδομένων των συγκυρίων τη βάζουν μπροστά, ώστε να μην έρθουν αντιμέτωποι οι ίδιοι με την οργή του κόσμου. Χαρακτηριστικά, πίσω από το θέμα των αποζημιώσεων κρύβονται οι τράπεζες, όπως είπε ευθαρσώς Έλληνας τραπεζίτης σε εκπομπή της ΝΕΤ, οι οποίες θέλουν να διώξουν κόσμο και κοσμάκη αλλά χωρίς να δώσουν μια. Πόσα κρύβονται ακόμα και πόσα εκκολάπτονται στο Μνημόνιο της ντροπής; Βαστάτε γερά... ό, τι σας βρίσκεται!


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Μηδενική Κριού/Κρόνος= Άρης/Ουρανός= Ήλιος/Άδης= Μεσουράνημα/Βουλκάνους= Δίας/Άδης= Μεσουράνημα/Απόλλων:

Ένα χωρισμός. Διαχωρίζοντας την θέση μου από αυτή της μητέρας μου. Σεξουαλική παρενόχληση. Μαιευτική. Επιπλοκές κατά την διάρκεια του τοκετού. Χυδαία αγάπη. Έκλυτος στην αγάπη. Δερματικές Παθήσεις. Μια μεγάλη αγάπη με ένα τεράστιο πάθος. Όργια σεξουαλικά. Λήψη εύνοιας. Φιλίες και συντροφικότητα παίζουν μεγάλο ρόλο στην προσωπική εξέλιξη. Σχέσεις και φιλίες βοηθούν στην εξέλιξη αλλά και δίνουν σημαντικά βοηθήματα & πλεονεκτήματα στην ζωή.


Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ως «δύο ξένοι» με ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος σας ένωνε ένας συναισθηματικός δεσμός ενώ πολλοί θα απομακρυνθείτε ή συνειδητά θα αποκοπείτε από άτομα που η σχέση μαζί τους κατέληξε να είναι ασύμφορη. Από την άλλη πλευρά όμως, ακόμη κι αν στενοχωρηθείτε από κάποιες εξελίξεις, το βέβαιο είναι πως μπροστά σας ανοίγεται ένας δρόμος, που είναι στο χέρι σας πως θα τον περπατήσετε. Κι όσο είστε αληθινοί, ό, τι κάνετε δεν είναι λάθος, αντίθετα η αλήθεια σας θα σας φέρει κοντά σε πρόσωπα που πάντα αποζητούσατε. Το σύμπαν ακούει, αυτό να θυμάστε!


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου» Αβραάμ Λίνκολν


Το τραγούδι της ημέρας: Ευσταθία – Φ.Πλιάτσικας - Θέλει μαγκιά


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved