Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/10

Σελήνη στον Υδροχόο – Κοινωνική ζωή με θεωρητικές προεκτάσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/10

Η εβδομάδα ξεκινά με διστακτικά βήματα, πάνω σε ένα πλανητικό σκηνικό που η Σελήνη λικνίζεται στο Υδροχοϊκό μωσαϊκό, περνώντας στο ζώδιο του Υδροχόου, σήμερα 22/10 στις 8:03 το πρωί.

Το χορικό αυτό αρχίζει με το τετράγωνο με τον Κρόνο στις 11:30 το πρωί, μια επιρροή που μας αναγκάζει να κοιτάμε λαθραία τα βήματα των άλλων, εφόσον η διάθεσή μας είναι περισσότερο συγκρατημένη και επιφυλακτική.

Ως το απόγευμα οι δραστηριότητές μας θα αρκούνται σε θεωρητικές εκφάνσεις, ενώ δεν έχουμε την πρόθεση να προχωρήσουμε σε πιο ουσιαστικές κινήσεις, αισθανόμενοι ένα βάρος που χρειάζεται αντίσταση και περισυλλογή. Ότι και αν κάνουμε θα περιβάλλεται από συστολή και περίσκεψη.

Το σκηνικό αυτό αλλάζει στις 17:59 το απόγευμα, που η κορύφωση του εξαγώνου με τον Ουρανό, πετάει από πάνω μας το πέπλο της απομόνωσης και μας βάζει σε μια κοινωνική αναζήτηση, με τη Σελήνη να φλερτάρει επίμονα τον κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται.

Το βράδυ είναι ιδανικό για συναντήσεις με φίλους, παρείστικες συνευρέσεις, κρασί και συζητήσεις, που οι περισσότερες θα αφορούν κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις.

Συγκεντρώσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις που αφορούν τα κοινά, θα γίνουν πόλος έλξης για το ενδιαφέρον μας, καθώς και κάθε σχετική είδηση.

Στις 23/10 στις 4:14 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη μας ξυπνά με δραστήρια διάθεση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, στηρίζοντας άψογα τις απόψεις και τις κινήσεις μας.

Στις 12:06 το μεσημέρι η κορύφωση τους τριγώνου με τον Δία, κάνει την ημέρα μας απολαυστική και την ενέργειά μας να βρίσκεται στα ύψη.

Η τάση μας είναι να βοηθάμε όλο τον κόσμο, να παίρνουμε ευθύνες για τους άλλους, να στηρίζουμε φίλους και αγαπημένους και γενικότερα να επιδεικνύουμε μια ασυνήθιστη μεγαλοψυχία, που ικανοποιεί την ιδεολογική μας έκφραση.

Στις 24/10 στις 4:27 το πρωί το τετράγωνο με τον Ερμή μας εμποδίζει τον αυθορμητισμό μας τις πρώτες πρωινές ώρες, οι οποίες ενίοτε γίνονται και αρκετά εκνευριστικές, λόγω της αφηρημάδας και της έλλειψης συγκέντρωσης.

Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί είναι οι ηγέτες του διημέρου που αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους άλλους.

Λέοντες, Σκορπιοί και Ταύροι κοντράρονται με πολλούς, σιχτιρίζοντας εκνευρισμένοι, ενώ Αιγόκεροι, Ιχθύες, Παρθένοι και Καρκίνοι, απολαμβάνουν να στηρίζουν τις πρωτοβουλίες των άλλων.

Στις 13:00 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες, για ένα διήμερο κινηματογραφικών προδιαγραφών.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved