Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/10

Τα do και τα don't της εβδομάδας

Κυριακή κοντή γιορτή, όπου να' ναι τα μέτρα κλείνουν και μαζί με αυτά σπίτια, μαγαζιά, περίπτερα,... Για τα αυτιά μας, δεν ξέρω γιατί αρέσκονται στα ψέματα. Όσο πιο μεγάλα τόσο πιο πιστευτά που έλεγε και η αρσενική έκδοση της Μέρκελ.

Ας δούμε όμως την εβδομάδα που έρχεται. Τη Δευτέρα χρειάζεται προσοχή τόσο στα λεγόμενα σας όσο και στα ραντεβού σας αφού το οποιοδήποτε στήσιμο ίσως φέρει προβλήματα και ρήξεις. Η Τρίτη είναι καλή μέρα για συναισθηματικές εξομολογήσεις όχι όμως και για επισκέψεις σε γιατρούς ή σε άτομα που παρέχουν κάποιο κοινωφελές έργο. Η Τετάρτη ίσως φέρει απρόσμενες συναντήσεις ενώ κάποια προαισθήματα που θα έχετε ίσως βγουν αληθινά. Η Πέμπτη θα φέρει εντάσεις αφού το βάρος των ευθυνών ίσως λυγίσει τους ώμους σας. Την Παρασκευή χρειάζεται να τρέξετε εσείς τις εξελίξεις στα αισθηματικά διότι το ταίρι σας πιθανότατα να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Η εξίσωση της ημέρας

Zeus= Σελήνη/Zeus= Cupido/Poseidon= Κρόνος/Μεσουράνημα= Σελήνη/Ποσειδώνας= Κρόνος/Ωροσκόπος:

Η δημιουργικότητα στην εργασία. Ένα πλήθος-ένας λαός με πολεμικές διαθέσεις. Μέτρα για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας και την Πρόνοια. Συμμετοχή στην ηγεσία και το ίδρυμα μιας θρησκευτικής ή ιδεολογικής ομάδας. Ο συνιδρυτής. Ένας στόχος που δεν θα επιτευχτεί. Ένας στόχος που τελικά εγκαταλείπεται. Ξάναμμα πυρκαγιάς. Χωρισμός από τον πατέρα ή από τους γονείς. Φυγή από το σπίτι.

Όσοι συνεχίζουν ακάθεκτοι, αδιόρθωτοι και αμετανόητοι σε συμπεριφορές που θυμίζουν άλλους καιρούς, θα μείνουν... στο ίδιο έργο θεατές. Προχωρήστε λοιπόν, δοκιμάζοντας κάτι νέο και μη διστάσετε να εγκαταλείψετε οτιδήποτε προδίδει τα όνειρα σας ή να αποχωριστείτε συνήθειες οικείες μεν, καταστροφικές δε. Να είστε φωτιά για τους κακοπροαίρετους αλλά να είστε και βροχή για τις ευαίσθητες ψυχές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές» Όττο Φον Μπίσμαρκ

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι: Η Γ

Το τραγούδι της ημέρας: Ραλλία Χρηστίδου -Εγώ για σένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved