Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από 20 έως 26 Οκτωβρίου

Οι επόμενες επτά ημέρες αναμένεται να είναι εξαιρετικά έντονες, με ποικίλα ακραία φαινόμενα να κάνουν την εμφάνιση τους. Ο Άρης, έχοντας ένα μεγάλο κομμάτι από την «πίττα» των κοσμικών επιρροών, θα... φροντίσει, ώστε πολλές υποθέσεις να εξελιχθούν γρήγορα, μέσω δραστικών πρωτοβουλιών, ενώ από την άλλη πλευρά -ως είθισται- θα πυκνώσει τις διαφωνίες, τις συγκρούσεις αλλά και τα ατυχήματα.

Εκτός από τη Δήμητρα με την οποία «φλερτάρει» το Σ/Κ, μέσα στην επόμενη εβδομάδα ανταλλάσσει την ενέργεια του με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα οι οποίοι... ευκαιρίας δοθείσης θα μας δείξουν για μια ακόμη φορά πως τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο.

Όσο για την υπό σχηματισμό αντίθεση του Άρη με τον Δία και τις αναμενόμενες επιπτώσεις της μπορείτε να διαβάσετε στο ειδικό άρθρο του astrology.gr.

Παράλληλα, στους ουρανούς υφαίνονται και κάποια... περίεργα σχέδια, όπως για παράδειγμα το τετράγωνο του αστρικού Κρόνου με τον τροπικό Πλούτωνα, μια «κρυφή» όψη παγκόσμιου ενδιαφέροντος, η οποία σε γενικές γραμμές δημιουργεί αδιέξοδα στις κατά τόπους εξουσίες. Από τη μια τα «φανερά» και από την άλλη τα «κρυφά» συμφέροντα, δίνουν τη μάχη τους με αναμενόμενο αποτέλεσμα την επιδείνωση της οικονομικής κρίσης.

Υπάρχουν βέβαια και πιο ήπιες και... καθημερινές όψεις, που αφορούν όλους μας, όπως αυτή της Αφροδίτης με τον Ερμή.

Το εξάγωνο τους, που πρακτικά θα μας επηρεάσει όλη την εβδομάδα, θα συμβάλλει σε πιο χαλαρές κοινωνικές δραστηριότητες, φιλικές συναθροίσεις κλπ, που όλοι χρειαζόμαστε, πολύ περισσότερο όταν τριγύρω μας καραδοκούν εντάσεις και ακρότητες..

Το Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει μια αντίθεση με την αστρική Δήμητρα.

Main stream: Δραστικές πρωτοβουλίες, άσκηση, σπορ. Μια δημοσιοποίηση που «τσακίζει κόκαλα». Νομική διεκδίκηση. Ξεσκέπασμα ενός «προσωπείου». Δραστικές αλλαγές στην προσωπική εμφάνιση.

SOS: Διάσταση ανάμεσα στην ατομική και τη συλλογική βούληση. Ανταρσία, πολιτική αναταραχή, φαγωμάρα. Συγκρούσεις, ατυχήματα, φωτιές. Αυθαιρεσίες, βίαιες παρεμβάσεις, ακρότητες. Δημοσιογραφικός «πόλεμος». Προβληματικές αισθητικές επεμβάσεις-εγχειρήσεις.

Την Δευτέρα ο αστρικός Ήλιος σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ουρανό.

Main stream: Αλλαγές, αναθεωρήσεις. Επαφή με το νέο, πρωτοτυπία, διαφορετικότητα. Νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μια αναπάντεχη γνωριμία. Πρωτόγνωρες ή «εξωτικές» εμπειρίες. Εκπλήξεις, εξαιρέσεις. Γύρισμα της τύχης. Υποστήριξη από ξένους. Αστρολογία, Ψυχολογία.

SOS: Ανεπιθύμητη ανατροπή των δεδομένων. Ανήκουστη συμπεριφορά, προβοκάτσια. Ανταρσία, χωρισμός ή τερματισμός μιας συνεργασίας.

Την Τρίτη έχουμε την είσοδο του Ήλιου στο Σκορπιό, την παράσταση όμως κλέβει το «κρυφό» τετράγωνο του Άρη με τον αστρικό Ουρανό

Main stream: Αστραπιαία δράση, κεραυνοβόλο κτύπημα. Μια ευνοϊκή ανατροπή. Αποκαλύψεις, έρευνες, ανακαλύψεις. Απίστευτα επιτυχημένο ρίσκο. «Μία στο εκατομμύριο». Πολεμικές τέχνες, extreme sports.

SOS: Κίνδυνος στον αέρα, πτώση. Κατολίσθηση. Ηλεκτροπληξία. Έκρηξη οργής, σύρραξη. Αναπάντεχη σύγκρουση, αυτοδικία.

Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος τριγωνίζεται με τον Ποσειδώνα

Main stream: Απόκρυψη αδυναμιών, καμουφλάρισμα. Αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, ένα ψέμα ή μια διαίσθηση που σώζει. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες, έμπνευση. Ύπνος, χαλάρωση, ονειροπόληση.

SOS: Απάτες, αυταπάτες, λάθη. Ακύρωση δραστηριοτήτων. Πράγματα που δεν γίνονται.

Την Τετάρτη σχηματίζονται τρεις «κρυφές» όψεις, η κάθε μια τους με διαφορετικές κατευθύνσεις.


Ο αστρικός Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Main stream: Αποκάλυψη παρανομιών, διερεύνηση υπόγειων διαδρομών. Ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα αρχή. Κέρδη από απώλειες των άλλων. Νυκτερινή ζωή.

SOS: Ένα επώδυνο τέλος. Υπονόμευση, εκβιασμός. Ζημιές από την δράση περιθωριακών στοιχείων. Οικονομική ασφυξία-εξάρτηση, τοκογλυφία.

Ο αστρικός Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο

Main stream: Μετακινήσεις, επαφές, συμβόλαια, συμφωνίες. Η επικοινωνία στο φόρτε της. Ρυθμίσεις γύρω από οικονομικά θέματα. Διερεύνηση μυστηρίων.

SOS: Κουτσομπολιό, κακολογία.

Η αστρική Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Main stream: Ρομαντικές στιγμές, αισθησιασμός, ποιητική διάθεση. Φυγή από τα δύσκολα. Μια φιλανθρωπική πράξη. Εκπλήρωση μιας ευχής, ερωτική ευτυχία. Μια σχέση με άτομο καλλιτεχνικών τάσεων. Διακόσμηση. Βότανα, αφεψήματα.

SOS: Απομάκρυνση από τον σύντροφο. Αφέλεια, απιστία. «Τεχνητός παράδεισος».

Παράσιτα, μύκητες.

Την Πέμπτη έχουμε την σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο στον Σκορπιό.

Main stream: Ανάληψη ενός έργου ή μιας μεγάλης ευθύνης. Αργή και σταδιακή πρόοδος. Διοικητικά καθήκοντα, καταξίωση. Οικονομία, λιτότητα, οικονομικός έλεγχος. Πωλήσεις. Δικαίωση της υπευθυνότητας και της προνοητικότητας. Εμπειρία που σώζει.

SOS: Κρίση, τιμωρία, πρόστιμο. Μια σκληρή απόφαση. «Πληρώνω τα σπασμένα άλλων». Αδιαλλαξία, δογματισμός. Μπλοκάρισμα, εμπόδια, γραφειοκρατία. Υποταγή στο συλλογικό πνεύμα, αδιέξοδο. Αποτυχημένες αγορές. Μια έναρξη που δεν οδηγεί πουθενά. Συνεργασίες με χρόνια προβλήματα-εξαρτήσεις.

Την Παρασκευή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τη Δήμητρα, συμβάλλοντας στην προώθηση της προσωπικότητας ή του έργου μας αλλά και στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων μας. Συσκέψεις και συμβούλια αλλά και επαφές με πρόσωπα που ασκούν επιρροή είναι στο πρόγραμμα.

Όμως η προσοχή μας είναι περισσότερο στραμμένη στον Άρη, ο οποίος συναντά τον αστρικό Πλούτωνα στον Τοξότη.

Main stream: Το μέσα, έξω. Έρευνα σε βάθος, κατάδυση, ενδοσκόπηση. Εξάρθρωση παράνομου κυκλώματος, εξιχνίαση εγκλήματος. Πολεμικές τέχνες. Επικίνδυνες καταστάσεις με αίσιο τέλος. «Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια». Μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες. Μια καθοριστική ετυμηγορία. Γκρέμισμα ερειπίων.

SOS: Υπονόμευση, τρομοκρατία. Βόμβες και «βόμβες». Ένα έγκλημα πάθους. Κυριαρχία των «σκοτεινών» ενστίκτων. Κίνδυνος σε ταξίδι, ιδιαίτερα σε ορεινή περιοχή. Υποχώρηση εδάφους, τρύπα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved