20 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

20 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

27 έως 28 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος στη μέση του δρόμου, που δεν κάνει ούτε μπρος, ούτε πίσω»

Ερμηνεία: Η μοίρα αυτή δίνει συνήθως αντιφατικές τάσεις, όπως και πολλές ακόμη του Ζυγού. Εναλλάσσοντας τις ιδιότητες του Ζυγού και του Κριού, ο άνθρωπος μπορεί κατά περίπτωση να εκφράζεται με λεπτότητα ή αυταρχισμό, να παίρνει πρωτοβουλίες ή να μένει αναποφάσιστος, να εργάζεται σκληρά αλλά και να παραιτείται από κάθε προσπάθεια. Μερικές φορές πάλι, είναι άκρως συναισθηματικός κι άλλες υπέρ το δέον λογικός κι όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνέχεια στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Έτσι μπορεί να καταλήξει εγκλωβισμένος ή βολεμένος σε μια κατάσταση, που ούτε ο ίδιος θέλει να αλλάξει φοβούμενος μια ενδεχόμενη αποτυχία.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Είναι άραγε η έλλειψη φιλοδοξίας που μας κάνει να υπομένουμε; Εξαρτάται τι ονομάζεις φιλοδοξία. Αν φιλοδοξία ονομάζεις τη λαχτάρα να πάρεις τη θέση των ισχυρών, τότε, ναι, δεν είμαι φιλόδοξος» Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Κάποιες επιπόλαιες και αυθαίρετες ενέργειες (δικές σας ή των άλλων) ενδέχεται να δημιουργήσουν μεγάλη αναταραχή, η οποία ωστόσο θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε... ποιός είναι με ποιόν! Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια προσωρινή διακοπή της σχέσης σας. Στους ελεύθερους δεν θα λείψουν οι προτάσεις, οι προκλήσεις και οι «δυνατές» ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες όμως δεν αναμένεται να έχουν διάρκεια.

Οικονομικά

Οι διεκδικήσεις και οι έντονες διαφωνίες θα δημιουργήσουν ένα μάλλον ταραγμένο κλίμα, όπου «όλα παίζονται». Και από αυτήν την άποψη θα ήταν λάθος να πιστεύετε πως όταν εσείς κοιτάτε τη δουλειά σας δεν σας ενοχλεί κανείς. Όσον αφορά, την -προτεινόμενη- επιθετική πολιτική, από τη μια πλευρά το ρίσκο σας μπορεί να δικαιωθεί, πετυχαίνοντας ή κερδίζοντας πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη, κάθε κατάκτηση και κάθε νικηφόρα μάχη δεν παύει να είναι προσωρινή, αφού ο «πόλεμος» συνεχίζεται. Ευτυχώς τα ανάλογα ισχύουν και για τις ήττες, οπότε σε περίπτωση που ο «εχθρός» σας... κατατροπώσει, μην το βάζετε κάτω.

Αρκετοί θα κληθείτε να δώσετε νομικές μάχες για οικονομικά ή εργασιακά θέματα.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved