Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/10

Σελήνη στον Αιγόκερω - Αντιφάσεις που φλερτάρουν τα άκρα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/10

Κι ενώ γύρω μας τα παράλογα και τα σουρεαλιστικά περνάνε από τα μάτια μας σαν καλοντυμένοι μπάτλερ στη λαϊκή, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, σήμερα 20/10 στις 4:42 το πρωί.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με τόσες εναλλαγές στη διάθεση, όσες και οι αποφάσεις της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα.

Στις 5;30 το πρωί το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 7:32 το εξάγωνο με τον Κρόνο, κάνουν το Σαββατιάτικο πρωινό μας, να μοιάζει με τάμα μιας μεγάλης προσδοκίας.

Η ευλαβική τάση που αισθανόμαστε σχετίζεται περισσότερο με απόκρυφες φιλοδοξίες μας που αναδύονται, αναγκάζοντάς μας να κάνουμε μια βαθιά αυτοκριτική.

Το πρωινό προσφέρεται για επισκέψεις σε δικούς μας ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή, για περάσματα νοητά ή κυριολεκτικά από ιερούς χώρους, που νιώθουμε την ανάγκη να βρεθούμε και για κάθε ψυχοθεραπευτική εμπειρία.

Από το μεσημέρι όμως και μετά η διάθεση παίρνει άλλη τροπή, εφόσον στις 14.17 η κορύφωση του τετραγώνου με τον Ουρανό και λίγο αργότερα στις 16.50 η σύνοδος με τον Πλούτωνα, μας εξαγριώνουν.

Η προηγούμενη νοσταλγία δίνει τη θέση της σε επαναστατικές συμπεριφορές, μετατρέποντας τη διαίσθηση σε θράσος, που εκτοξεύεται ανεξέλεγκτα.

Ως το βράδυ θα έχουμε βιώσει κάποιες δυσάρεστες στιγμές, ειδικά αν βρεθούμε με ανθρώπους που τα χνώτα μας δεν ταιριάζουν απόλυτα. Αντιπαραθέσεις και ανταγωνισμοί είναι αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν σε μια μάλλον αδιέξοδη επιδίωξη.

Στις 21/10 στις 17:29 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το μεσημέρι, εξασφαλίζει ένα διαφορετικό Κυριακάτικο μεσημέρι, αποφορτίζοντάς μας από τη χθεσινή βαριά ατμόσφαιρα.

Ωστόσο οι δύο κυρίες που εναρμονίζονται στο πλανητικό σύμπαν, είναι αρκετά υπολογίστριες και γνωρίζουν καλά το συμφέρον τους.

Τουτέστιν, η κριτική, η ανάλυση, η έμφαση στην λεπτομέρεια, αλλά και οι αριβιστικές προθέσεις, καραδοκούν στις συναναστροφές μας, παρά το φαινομενικά διασκεδαστικό περιβάλλον.

Στις 18:05 το εξάγωνο με τον Ερμή, θα αποβεί πολύ διαφωτιστικό μέσα από συζητήσεις και προθέσεις, που θα ακουστούν.

Στις 22/10 στις 6:32 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο ξεκινά την εβδομάδα με πεσμένη διάθεση και απροθυμία να δουλέψουμε και να δραστηριοποιηθούμε.

Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθύες και Σκορπιοί λειτουργούν καλύτερα από τους υπόλοιπους, έχοντας την πιο αλάνθαστη κρίση.

Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες διαφυλάσσουν τη διασκέδασή τους από τα ευτράπελα, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί δυσκολεύονται να καταφέρουν να μείνουν ήρεμοι, ξεσπώντας και μελαγχολώντας παράλληλα.

Η Σελήνη στις 8 :03 το πρωί περνάει στον Υδροχόο, δίνοντας ένα γερό άλλοθι στις δικαιολογίες μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved