Lunar Dance: Spa day με γήινα φυσικά υλικά

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στον Αιγόκερω

Lunar Dance: Spa day με γήινα φυσικά υλικά

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στον Αιγόκερω από τις 4:42

Τελείωσε ακόμη μια δύσκολη εβδομάδα και το Σάββατό μας ξεκινά με Σελήνη στον σοβαρό Αιγόκερω. Ο Κρόνος στην παντοδυναμία του, αφού είναι κυβερνήτης και του Αιγόκερω αλλά και της ημέρας (Σάββατο). Πάνω απ' όλα σήμερα είναι σημαντικές οι υποχρεώσεις μας. Υιοθετούμε την ανάγκη ομορφιάς από το Ζυγό και την αγάπη της Αφροδίτης στην Παρθένο προς τον φυσικό τρόπο υγιεινής μας και θα υπηρετήσουμε την πιο μεγάλη μας υποχρέωση. Την υποχρέωση της περιποίησης προς τον εαυτό μας.

Η διαδικασία είναι απλή.

Θα θρέψουμε και θα περιποιηθούμε τα μέρη του σώματος που κυβερνώνται από τον Κρόνο και τον Αιγόκερω: τα οστά, τα γόνατα , τα δόντια και το δέρμα. Σύμμαχος μας μερικά από τα αγαπημένα εργαλεία του Αιγόκερω: αλάτι, μαγειρική σόδα, αρωματικά έλαια του Αιγόκερω, ασβέστιο και άργιλο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω μας κάνει συντηρητικούς και έτσι δεν θα υπάρξει παραλογισμός στις απαιτήσεις της ομορφιάς.

Ξεκινήστε την εμπειρία σας για την ευεξία με μερικά βίντεο γιόγκα που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και που είναι ιδιαίτερα επωφελή για τα γόνατα. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε και κάποια που γυμνάζουν τα δάχτυλα του ποδιού γιατί είναι ένας καλός τρόπος να παραμείνετε «γειωμένοι» και να επανασυνδεθείτε με το τσάκρα της ρίζας, το οποίο κυβερνάται από τον Κρόνο και το στοιχείο της Γης.

Να θυμηθείτε να μην κάνετε οποιαδήποτε άσκηση προκαλεί πόνο ή αίσθημα καύσου στα γόνατά σας.

Όσον αφορά τις θεραπείες για την ομορφιά και την ευεξία μας θα χρειαστούμε:

Χοντρό θαλασσινό αλάτι για scrub

Μια μακριά με λαβή φυσική βούρτσα

Μαγειρική σόδα

Γάλα σε σκόνη ή συμπυκνωμένο γάλα

Άργιλο

Απολέπιση σώματος με θαλασσινό αλάτι

Αυτό το scrub θα σας ανακουφίσει από την ένταση όλης της εβδομάδας. Πριν από το τρίψιμο, κάντε ένα ντους με ζεστό νερό. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στα γόνατα και τις φτέρνες . Θα βοηθήσει να απομακρυνθεί το ξηρό δέρμα και να ετοιμάσει το δέρμα για την ενυδατική κρέμα.

SCRUB

Πως το φτιάχνετε

1 φλιτζάνι χοντρό θαλασσινό αλάτι

1/3 φλιτζάνι αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο

6 σταγόνες καθαρό αιθέριο έλαιο (Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έλαια που σχετίζονται με τον Αιγόκερω, ενδείκνυνται το πατσουλί, ο ευκάλυπτος και η σμύρνα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, αλλά για πιο λεπτές μυρωδιές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγιόκλημα .Όσον αφορά το scrub ποδιών δοκιμάστε αιθέριο έλαιο μέντας.)

Η απολέπιση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα βοηθά να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα και να ανανεωθείτε.

Μπορείτε λοιπόν με μια κατάλληλη φυσική βούρτσα να βουρτσίσετε το σώμα σας από πάνω μέχρι κάτω για να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που μπορεί να δημιουργήσουν μια θαμπή επιδερμίδα.

MILK_BATH

Αφού τελειώσετε με όλα αυτά, τι θα λεγάτε για ένα bath milk; Ίσως να αναρωτιέστε: «Μήπως το γάλα δεν ανήκει στην επιρροή του Καρκίνου;" Ναι, ανήκει, αλλά το ασβέστιο που περιέχει το γάλα είναι Αιγόκερως. (Αυτη είναι και μια καλή στιγμή για να σας υπενθυμίσω ότι πρέπει να παίρνετε το απαραίτητο ασβέστιο για την καλή υγεία των οστών σας.)

Μπορείτε να αγοράσετε κάποιο από τα bath milκ που διατίθενται στο εμπόριο ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας, το οποίο είναι απλό. Προσθέστε ένα φλιτζάνι γάλα στο νερό του μπάνιου σας. Σας είπα, ότι ήταν απλό. Μπορεί να είναι ένα γάλα συμπυκνωμένο ή απλά γάλα σε σκόνη. Μπορείτε να κάνετε την συνταγή πιο spa πάντως, αν προσθέσετε μερικά αποξηραμένα βότανα ή αιθέρια έλαια.

TEETH

Και το τελικό φινίρισμα είναι τα δόντια. Μαζέψτε λίγη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ ή στην παλάμη σας και προσθέστε λίγο αλάτι για να αντικαταστήσετε την κανονική οδοντόπαστα σας. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλά βουτήξτε την οδοντόβουρτσα σας στο μείγμα και βουρτσίστε με τον κανονικό τρόπο. Πρόκειται για μια αλμυρή γεύση γι 'αυτό προετοιμαστείτε. Πάντως, είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό, φθηνό, εντελώς οικολογικό και χωρίς χημικές ουσίες

208150813997782174_C799b6tX_c

Τέλος, μην ξεχάσετε να παραλείψετε την μάσκα από άργιλο. Ο Αιγόκερως έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτήν την μαγική σκόνη που κάνει το δέρμα του να λάμπει.

Καλή ξεκούραση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved