Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/10

Ας χαρούμε και αυτό το Σάββατο, αφού οσονούπω θα εργαζόμαστε 6ημερο όπως στις πιο ανεπτυγμένες υποανάπτυκτες δημοκρατίες της Ασίας. Κινεζοποίηση με σφραγίδα και υπογραφή.

Κουίζ: Στην ταινία άρωμα γυναίκας ο Άλ Πατσίνο, ως συνταγματάρχης Φρανκ, δίνει μια απίστευτη ερμηνεία σε μια λεκτική έριδα που αναπτύσσεται μεταξύ αυτού και του διευθυντή της πρυτανείας. Ποιος άξονας δείχνει τη λεκτική έριδα; (Νομίζω σήμερα θα σκίσετε όλοι).

Α. Ερμής/Ουρανός

Β. Ερμής/Βουλκάνους

Γ. Ερμής/Άρης


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Μεσουράνημα/Admetos= Πλούτωνας/Admetos= Zeus/Poseidon= Ωροσκόπος/Admetos= Ήλιος/Vulcanus= Άρης/Δίας= Hades/Kronos:

Αντοχές στην κακουχία και στον πόνο. Καταστολή του πόνου. Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης. Διανοητική εξάρτηση ή ευφυΐα. Σταθερή θέση ή δραστηριότητα. «Κολλημένος» με την γη και τα ακίνητα γενικότερα. Δύναμη και ζωτικότητα. Συμφωνία. Επίτευξη επαγγελματικών στόχων. Η κυβέρνηση δεν κρατά την υπόσχεσή της.


Ίσως αισθανθείτε ότι σας βάζουν στην γωνία τιμωρία για το... αμάρτημα της γιαγιά σας. Αν και αδικείστε όμως, δεν πτοείστε. Οι ζόρικοι φαίνονται στα ζόρια και έτσι θα αντέξετε και θα αντεπεξέλθετε. Παράλληλα αν δώσετε στο μυαλό σας τις σωστές συντεταγμένες χαράζοντας την πορεία που εσείς θέλετε αυτό θα σας οδηγήσει επιτυχώς εκεί ακριβώς που ζητήσατε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Θυμήσου ότι τα παιδιά, οι γάμοι και τα λουλούδια αντανακλούν το είδος της φροντίδας που παίρνουν» H. Jackson Brown

Το τραγούδι της ημέρας: Dream Girls – I'm your dream girl


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved