Lunar Dance: Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου!

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στον Τοξότη

Lunar Dance: Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου!

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη από χθες στον Τοξότη

Μερικές μέρες πριν ο Ήλιος αποχωρήσει από τον Ζυγό έχουμε μόλις λίγο χρόνο για να δώσουμε στις σχέσεις μας μια πνοή συνεργασίας και να τις βελτιώσουμε. Όχι ότι αργότερα βέβαια δεν θα το κάνουμε. Πριν από ένα Σαββατοκύριακο που έχει «ντυθεί» την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό της Σελήνης του Τοξότη, δεν θα ήταν ωραίο να οργανώνατε ένα weekend με τους φίλους ή το ταίρι σας; Προορισμός; Εκείνη η γραμμή στον ορίζοντα...

Σε μια τέτοια μέρα μπορείτε να ξεκινήσετε για νησιά, βουνά, δρομάκια που πηγαίνουν σε ένα χωριό που δεν υπάρχει, σε κανένα χάρτη που έχετε ήδη δει, γιατί σήμερα για εσάς αξίζει το ταξίδι πάνω απ' όλα.

Από την άλλη, αν η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ζητά επιτακτικά προορισμό στο εισιτήριο σας και κλεισμένο δωμάτιο σε ξενοδοχείο, έτσι ώστε να έχουν ελεγχτεί όλες οι λεπτομέρειες και να μην υπάρχουν διαφωνίες και συγκρούσεις με την παρέα σας.

Εγώ έχω να σας προτείνω μερικά tips για να περάσετε όμορφα.

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

1.Ταξιδέψτε κάπου που ποτέ δεν έχετε πάει. Η Σελήνη στον Τοξότη θέλει να πάει σε νέα καινούργια μέρη που μπορούν να τις προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες και περιπέτειες.

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

2. Επισκεφτείτε ένα ναό. Ο Δίας, κυβερνήτης του Τοξότη δίνει έμφαση στο θρησκευτικό, πνευματικό ή ιδεολογικό υπόβαθρο στην ημέρα.

3_copy_copy_copy_copy_copy

3. Ένα ιστορικό σημείο ή χώρο.

4_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

4. Το χώρο ενός Πανεπιστημίου.

5_copy_copy_copy

5. Επισκεφτείτε μια φάρμα με άλογα. Εκτός από την συγγένεια με τα άλογα του Τοξοτη, θεωρείται επίσης ότι σαν χώρους κυβέρνα και τους στάβλους (ιδίως στρατιωτικούς στάβλους ή στάβλους όπου φυλάσσονται σημαντικά εμπορικά άλογα).

6_copy_copy

6. Αν τελικά καταλήξετε να μη φύγετε για κάπου μακριά, μπορείτε να πάτε μια βόλτα στον καθαρό αέρα σε χωράφια ή λόφους. Γενικότερα, σε σημεία που ανεβαίνουν λίγο ψηλότερα απ' ό, τι τα υπόλοιπα. Είναι θέμα οπτικής για τον Τοξότη!

Καλή απόδραση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved