Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 19/10

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συστάθηκε με σκοπό την ειρήνη, την συμφιλίωση των λαών και τα ανθρώπινα δικαιώματα και να που φέτος δικαιώθηκε με ένα βραβείο Νόμπελ Ειρήνης! Πολλοί βέβαια αντέδρασαν και είπαν ότι πρόκειται για «πρωταπριλιάτικο αστείο», αφού η πολιτική της έχει επιφέρει άνευ προηγουμένου κοινωνικές αναταραχές, βία, φτώχεια, ανεργία, διχασμούς και αποτελεί την αιτία μεγάλης εχθρότητας ανάμεσα σε χώρες. Για να μην θυμηθούμε το ρόλο της σε διεθνείς κρίσεις, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της Σερβίας...

Όμως παρότι η επιτροπή απονομής των Νόμπελ έχει κάνει στο παρελθόν κι άλλα τέτοια «αστεία», σκέφτομαι μήπως τελικά ο στόχος της ήταν να στείλει στην Ε.Ε ένα μήνυμα-υπενθύμιση ότι βρίσκεται σε πλήρη ανακολουθία με τις αξίες που πρόταξε ως κύριους σκοπούς της και ότι ποτέ δεν είναι αργά. Προβοκάτσια και «τράβηγμα αυτιού» με Νόμπελ; Ναι! Κι αν αυτό σας φαίνεται περίεργ,ο τι θα πείτε για το γεγονός ότι η Νορβηγία που της έδωσε το Νόμπελ έχει δύο φορές ψηφίσει... κατά της ένταξης της στην βραβευθείσα Ευρωπαϊκή Ένωση; Κάποιοι τελικά εκεί στο Βορρά έχουν σατανικό χιούμορ!


Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ουρανός/Άδης= Άρης/Ωροσκόπος= Ήλιος/Βουλκάνους= Άρης/Δίας

Προμηνύματα τέλους. Ασυνήθιστη απώλεια. Αντιπαραθέσεις προφορικά ή τηλεφωνικά ή μέσω σύγχρονων τεχνολογιών (email, sms). Αντιπαραβάλλοντας επιχειρήματα. Ισχυρά νεύρα. Κουβέντες στις οποίες δίνεται έμφαση. Ένας δρομέας. Η έκρηξη ενός αθλητή. Σκέψεις για αρραβώνα. Η θέληση να δημιουργήσει κάτι. Επιτυχείς συζητήσεις και ομιλίες. Πετυχημένος ομιλητής.


Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει... Νοστιμάδα! Μην «τα βάψετε μαύρα» λοιπόν, αν σήμερα μαλώσετε, τσακωθείτε και πείτε και καμία κουβέντα παραπάνω. Το σημαντικό είναι να βγει να βγει κάτι καλό από τη «φασαρία» και να μη γίνει μια ατελέσφορη πολεμική σύρραξη μόνο και μόνο για το «γινάτι» γιατί τότε... θα βγει το μάτι. Αναλάβετε πρωτοβουλίες, προτείνετε λύσεις και... ζητήστε το καλύτερο, αφού σήμερα το σύμπαν έχει στήσει αυτί και «ακούει»!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι μεγάλη τύχη για τους ηγέτες που οι λαοί δεν σκέπτονται» Α. Χίτλερ

Το τραγούδι της ημέρας: Βιτάλη Ελένη – Κιβωτός


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved