19 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

19 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Με τον ενθουσιασμό να... περισσεύει, φαίνεται πως είστε πρόθυμοι για ένα μεγάλο συναισθηματικό άνοιγμα, πέρα από τα συνήθη όρια σας. Έτσι λοιπόν η διεύρυνση του κύκλου σας, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως επίσης και η δημιουργία μιας σχέσης, που δείχνει να έχει λαμπρές προοπτικές. Βέβαια, τα αποτελέσματα στην πράξη μπορεί τελικά να μην είναι τα αναμενόμενα, οπότε χαρείτε το αλλά κρατείστε μικρό καλάθι, ιδιαίτερα απέναντι σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Πίσω από την διαφαινόμενη ευτυχία υπάρχουν αρκετά «αγκάθια», που ίσως αργότερα σας κάνουν να μονολογείτε το γνωστό «στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα».

Οικονομικά

Σας περιμένει πολλή και ενίοτε σκληρή δουλειά, χωρίς να έχετε απαραίτητα κάποιο άμεσο όφελος. Ουσιαστικά είναι σαν να βρίσκεστε σε μια περίοδο μαθητείας, πολύτιμη για το μέλλον σας αλλά όχι αποδοτική για το παρόν. Και σε αυτά τα πλαίσια ενδέχεται να συνεργαστείτε με πρόσωπα που «σας κάθονται στο στομάχι», έλα όμως που... δεν γίνεται αλλιώς. Θα πρέπει ωστόσο να διασφαλίσετε τα δικαιώματα σας και κυρίως την ομαλή έξοδο σας στην περίπτωση που κάτι θα «στραβώσει». Οι συμφωνίες χωρίς έγγραφες δεσμεύσεις απαγορεύονται... διά ροπάλου! Όσον αφορά το καθαρά οικονομικό κομμάτι, θα έχετε μεν τα «τυχερά» σας αλλά προέχουν οι περιορισμοί (που μπορεί να αποσκοπούν στην επίτευξη ενός στόχου) και η κάλυψη πρότερων υποχρεώσεων. Καλό είναι λοιπόν να μην ξεγελαστείτε από πρόσκαιρες επιτυχίες και αρχίσετε να ξοδεύετε προς πάσα κατεύθυνση!


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved