Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/10

Σελήνη στον Τοξότη – Ευκαιρία για έντονη δράση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/10

Με την αίσθηση της εξερεύνησης και όχι της αφοσίωσης σε ανθρώπους σε καταστάσεις, μας βρίσκει το διήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σήμερα 18/10 στις 3:27 το πρωί.

Από το προηγούμενο βράδυ της 17/10 έχουμε αρχίσει να επιθυμούμε την απεμπλοκή μας από σκέψεις και καταστάσεις που μας βαραίνουν έντονα, κάτω από την επιρροή του τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 4:17 το πρωί.

Η αισιόδοξη Σελήνη κοντράρει τον συγκρατημένο Ποσειδώνα, με σκοπό να βρουν το κοινό σημείο, που είναι η επιθυμία μιας φευγάτης και ταξιδιάρας απόδρασης.

Το βράδυ αυτό πολλοί θα καταφύγουν σε διάφορες καταχρήσεις, προσπαθώντας να αποβάλλουν έτσι ένα μέρος από το ψυχολογικό φορτίο.

Στις 12:51 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει από το πρωί, μας επαναφέρει στην πραγματικότητα, η οποία δεν είναι άλλη από την άμεση και αφοπλιστική δράση. Ιδιαίτερα ενεργητικοί, ανυπόμονοι και ενθουσιώδεις, προσπαθούμε να διεκδικήσουμε όσα θεωρούμε πως αξίζουμε και μας ανήκουν.

Η μεγάλη απεργία που συντελείται αυτή την ημέρα δεν έχει τυχαίο λόγο ύπαρξης, ενώ η δυναμική της ημέρας μπορεί να φέρει απρόσμενες ανατροπές.

Στο ίδιο επαναστατικό κλίμα συνεχίζει και το απόγευμα ως το βράδυ, κάτω από την επιρροή της συνόδου με τον Άρη που κορυφώνεται στις 16:42 το απόγευμα. Τα ξεσπάσματα θα είναι πολλά σε όλα τα επίπεδα, εφόσον η ενέργεια γίνεται εκρηκτική και δεν επιδέχεται συμβουλές και υποδείξεις.

Η έκφραση ελευθερώνεται και οι συγκρούσεις αποκτούν το νόημα του ξεκαθαρίσματος.

Στις 19/10 στις 5:32 το πρωί η αντίθεση με τον Δία ξεκινά την ημέρα με υπερβολικές προθέσεις και ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη εκτόνωσης. Το πρωινό ξύπνημα μοιάζει με ήχο σάλπιγγας, ενώ στις 10:15 το τετράγωνο με την Αφροδίτη επιζητά πάση θυσία ικανοποίηση και δικαίωση.

Η μέρα ως αργά το απόγευμα θα μοιάζει με περιπέτεια ανίχνευσης του χαμένου θησαυρού μας, ενώ το βράδυ τα πνεύματα θα καταλαγιάσουν κάτω από την επιρροή του εξαγώνου με τον Ήλιο, που κορυφώνεται στις 23:26.

Η ευθύτητα και οι ειλικρινείς εξηγήσεις, θα εκτιμηθούν δεόντως και μια γλυκιά αποκατάσταση μας κάνει να πιστεύουμε πως η δράση αποτελεί αγαθό, ακόμα και αν κάνουμε λάθη.

Τοξότες, Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σηκώνουν την παντιέρα και ξεκινούν σαν τα παιδιά των λουλουδιών για τη δική τους επανάσταση.

Παρθένοι και Ιχθύες τρομοκρατούνται με την ιδέα της κατάρρευσης των εναπομεινάντων ελπίδων και δεν ακολουθούν το ρεύμα, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, προσπαθούν να συνετίσουν τους εξεγερθέντες, δημιουργώντας ιδεολογικές προσκρούσεις.

Στις 20/10 στις 4:42 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, εξάπτοντας τις φιλοδοξίες και το πείσμα μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved