Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16 έως 18 Οκτωβρίου

Έξω ντέρτια και καημοί

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 16 έως 18 Οκτωβρίου

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού γλεντζέδες. Η Αφροδίτη είπε να ξεδώσει λίγο παραπάνω και κάλεσε το φίλο της το Δία για μια μεσοβδόμαδη έξοδο. Κι όταν ο «χοντρός» βγαίνει στην πίστα, γίνεται το... έλα να δεις!

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, σέρνουν πρώτοι το χορό, με τους τελευταίους φυσικά να είναι λίγο πιο μετριοπαθείς. Όχι πως θα καταφέρουν να τηρήσουν το διατροφικό πρόγραμμα τους, αφού κάτι τέτοιες ημέρες οι απαγορεύσεις πάνε διακοπές. Ψητά, τηγανητά, σάλτσες και γλυκά παίρνουν κεφάλι στο τραπέζι της χαράς και οι δίαιτες αναβάλλονται επ’ αόριστον.

Το θέμα βρίσκεται αλλού: Ποιός θα κεράσει πρώτος;

Γιατί και τα προγράμματα λιτότητας πάνε περίπατο μαζί με τις σκοτούρες.

Οι πιο τυχεροί λοιπόν θα χαρούν την υπερβολική γενναιοδωρία των σπάταλων, που «θα κάνουν το κομμάτι τους» σκορπώντας δεξιά κι αριστερά τα ευρώ τους κι ας είναι δανεικά...

Και μην ματαιοπονείτε και ψάχνετε για ποιότητες και τέτοια, Η ποσότητα και οι εύκολες λύσεις είναι που μετράνε, τόσο στο χρήμα, όσο και στον έρωτα.

Για ένα όνομα και μια... επίδειξη ζούμε κι όλοι θα έχουν να λένε για «το Μήτσο τον χουβαρντά, που έρανε με γαρδένιες τη ζουμπουρλούδικη Φωφώ».

Όχι δηλαδή πως θα του κάτσει η Φωφώκα... Είναι από εκείνα τα θηλυκά που ξέρουν να υπόσχονται πολλά χωρίς τελικά να δίνουν τίποτα. Να ‘ναι καλά ο Δίας!

Υπάρχουν όμως και οι κακές στιγμές του Δία, αυτές που οι χαριεντισμοί γίνονται κόκκινο πανί στα μάτια ενός ζηλότυπου εραστή. Μάταια η «έξω καρδιά» φιλενάδα του πασχίζει να αποδείξει ότι πρόκειται μόνον για χαρά και τίποτε άλλο.

Κι αν κάποιος πιο τολμηρός ξεγελαστεί και τη... ζουλήξει, άντε να καθαρίσει!

Γιατί όπως ο Δίας φουσκώνει τη χαρά, έτσι ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι του «απατημένου».

Από αυτήν την άποψη η «κολεγιά» της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να αποδειχθεί ασύμφορη για κάποιους πιο συντηρητικούς χαρακτήρες που δυσκολεύονται να μην δώσουν στο «ξεσάλωμα» του συντρόφου τους, έναν χαρακτήρα ερωτικής πρόκλησης.

Οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι κατά πλειοψηφία, ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και μάλλον θα έχουν «θέμα», εκτός βέβαια κι αν η «πρόκληση» απευθύνεται δελεαστικά προς αυτούς. Κι εκεί όμως θα πρέπει να θυμούνται -ιδιαίτερα οι άνδρες- ότι πρόκειται περισσότερο για show, παρά για ανοικτή και... ξεδιάντροπη πρόταση!

Προβλήματα μπορεί να έχουν και οι απανταχού υπερασπιστές του καθήκοντος, αφού μια όψη Αφροδίτης-Δία, προάγει πάντα την τεμπελιά και τις... κοπάνες! Έτσι μπορεί να βρεθούν να καλύπτουν μονάχοι τους το πόστο των υπολοίπων, που την ίδια στιγμή θα διασκεδάζουν ή θα κοιμούνται μακαρίως. Κι όχι τίποτε άλλο, αν τολμήσουν να γκρινιάξουν ή να διαμαρτυρηθούν θα εισπράξουν ως απάντηση το γνωστό «μας έφαγες με τη μιζέρια σου»!

Εδώ όμως υπάρχει μια πτυχή που μπορεί να είναι πολύ σοβαρή. Ευτυχώς ή δυστυχώς, κάτι τέτοιες ημέρες οι επιπολαιότητες περισσεύουν και αν μια κατάσταση απαιτεί σοβαρή κι επαγγελματική αντιμετώπιση, το πιθανότερο είναι να μην την έχει. Και δεν θέλει πολύ μια θεωρούμενη ως υπόθεση ρουτίνας να εξελιχθεί δυσάρεστα για όλους.

Επιστρέφοντας στα ζώδια, μετά τους Τοξότες, οι Ταύροι είναι από τους πλέον ευνοημένους, το ίδιο και οι Λέοντες με τους Υδροχόους, που μπορεί να δουν ποικίλα «καλούδια» να σερβίρονται απ’ ευθείας στο «πιάτο» τους, χωρίς καν να το ζητήσουν!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Καρκίνοι, μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα ταξιδάκι αναψυχής που ενδέχεται να αποδειχθεί πολύ πιο «ζουμερό» απ’ ό, τι θα περίμενε κανείς. Επίσης, αν έχουν πλούσιους ή ευκατάστατους συγγενείς, αξίζει τον κόπο μια απόπειρα «τραβηχτικής». Με δεδομένη την χαλάρωση των «πρέπει» και των αυστηρών κανόνων, θα είναι σχετικά εύκολο να ζητήσουν μια χάρη και να την έχουν.

Κι αυτό το τελευταίο ισχύει για όλους ανεξαρτήτως ζωδίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved