Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/10

Σελήνη στον Σκορπιό - Στα κατάβαθα του «είναι» μας

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/10

Με έντονη την επιρροή της Νέας της φάσης, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 16/10 στις 3:07 το πρωί, βρίσκοντας τους περισσότερους με μια νέα και διαφορετική αίσθηση.

Αν σκεφτούμε καλύτερα θα διαπιστώσουμε πως η εβδομάδα άρχισε με μια προσθήκη στην καθημερινή μας ζωή, είτε αυτό ήταν κάποιες αγορές που θα διαμόρφωναν τον τρόπο ζωής μας, είτε κινήσεις τακτικής στη συμπεριφορά μας, είτε δραστηριότητες που στοχεύουν σε προγραμματισμό κάποιων εκκρεμοτήτων.

Από τη νέα της θέση στον Σκορπιό, η Σελήνη στις 3:59 το πρωί το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, μας βυθίζει σε ένα λάγνο και ερωτικό βράδυ, όπου η μυστηριακή ατμόσφαιρα επικρατεί.

Η σύνοδος με τον Κρόνο στις 5:05 το πρωί, που επηρεάζει ως το μεσημέρι μας βάζει σε μια περίεργη κατάσταση απομόνωσης και εσωστρέφειας, ενώ γινόμαστε πολύ επιφυλακτικοί στις επαφές και στις κινήσεις μας. Το διάστημα αυτό είναι καλό να μην ανοίξουμε τα χαρτιά μας, ιδιαίτερα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, ή μια συνάντηση που θα χρειαστεί να λάβουμε μια απόφαση. Είναι προτιμότερο να συλλέγουμε πληροφορίες και να τις επεξεργαστούμε κάποια άλλη στιγμή. Προσοχή όμως να μην δώσουμε την εντύπωση πως υπεκφεύγουμε, αλλά πως συλλογιζόμαστε σε βάθος.

Στις 14:38 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, κάνει τα συναισθήματά μας έντονα και παθιασμένα, προτρέποντάς μας να ανοιχτούμε σιγά σιγά, αποκαλύπτοντας τις επιθυμίες μας.

Ως το απόγευμα πολλοί θα είναι αυτοί που θα έχουν καταφέρει να νιώσουν μια εσωτερική αστραπή που φωτίζει σκοτεινά και ομιχλώδη τοιχώματα μέσα μας, παρά την μπόρα που θα ακολουθήσει.

Στις 17/10 στις 5:17 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 5:23 η σύνοδος με τον Ερμή, επηρεάζουν παράλληλα ως το μεσημέρι, αλλά και όλη την υπόλοιπη ημέρα, εφόσον η Σελήνη δεν θα συναντήσει άλλον πλανήτη στο διάβα της.

Η ημέρα αυτή χαρακτηρίζεται από τις έντονες επιθυμίες, που υπόκεινται σε μια βαθιά ανάλυση και επεξεργασία. Έχουμε την τάση να διεισδύουμε στα άδυτα τα δικά μας και των άλλων, να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές και να συζητάτε προβλήματα με σκοπό την ανεύρεση της πιο ιδανικής λύσης. Οι επισκέψεις σε ψυχολόγους, αστρολόγους και γενικότερα ειδικούς που θα βοηθήσουν στο εσωτερικό μας ξεκαθάρισμα, ενδείκνυται αυτή την ημέρα.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι καταθέτουν πολλά, περιμένοντας περισσότερα, τα οποία και λαμβάνουν.

Λέοντες και Υδροχόοι μπλοκάρουν με συνειδησιακά ξενύχτια και εφήμερες αντιδράσεις, ενώ Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες και Δίδυμοι διατηρούν σε κάθε φάση την εσωτερική τους σιγουριά.

Στις 18/10 στις 3:27 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και ένα περιπετειώδες και αστείρευτο δημιουργικά διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved