Lunar Dance: Όταν η αγάπη δεν αρκεί

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στο Σκορπιό

Lunar Dance: Όταν η αγάπη δεν αρκεί

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στο Σκορπιό από τις 03:07

Χτύπημα της πόρτας. Κατεβασμένα μούτρα. Ανομολόγητος θυμός. Άνθρωποι που βράζουν στο ζουμί τους. Αυτή είναι η άλλη πλευρά της αγάπης. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό χθες, επικέντρωσε το ενδιαφέρον μας γι' αυτό τον μήνα, στο πόσο αρμονικά μπορούμε να συνεργαστούμε με τους άλλους ανθρώπους. Σήμερα, αφού η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό μπορούμε να κάνουμε μια βουτιά στα πιο βαθιά συναισθήματά μας. Αυτά που περιέχουν μέσα ζήλια, πόνο, κτητικότητα και γιατί όχι; πάθος. Όλοι περνάμε οδυνηρές στιγμές που έρχονται μέσα από συγκρούσεις με εκείνους που νοιαζόμαστε. Επειδή είμαστε άτομα μοναδικά, όπως και να το κάνουμε, πάντα ερχόμαστε σε σύγκρουση με τις επιθυμίες του άλλου, όσο και να τον αγαπάμε. Η βασική αλήθεια είναι ότι η αγάπη, ενώ είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία, δεν είναι αρκετή από μονή της για να κρατήσει μια σχέση διάρκειας.

74520568804277502_RtZRKMuy_c

Κάποιοι θεραπευτές θα μας πουν να μάθουμε να επικοινωνούμε και ότι η επικοινωνία και ο συμβιβασμός είναι βασικά συστατικά για την επίλυση των συγκρούσεων. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να έχει ό, τι θέλει όλη την ώρα. Και η Αφροδίτη στην Παρθένο συνηγορεί, έτσι ώστε να περνάμε τις σχέσεις από το μικροσκόπιο και να επισημαίνουμε και τα πιο παραμικρό λάθος. Από την άλλη, μερικές φόρες απλά το να επικοινωνούμε τις ανάγκες μας δεν αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μερικές φορές ο συμβιβασμός δεν λειτουργεί. Και τότε κάποιος αισθάνεται πληγωμένος.

11892386486676838_7qKAfJ0N_c

Οι ανεπίλυτες συγκρούσεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από διάφορα θέματα. Γύρω από ένα θέμα του εγώ (Ήλιος), των συναισθημάτων μας (Σελήνη), του σύστημα αξιών μας (Αφροδίτη) ή των σεξουαλικών αναγκών μας (Άρης). Το να κατανοήσουμε από πού προέρχεται θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε που ο σύντροφός μας δεν έχει επικυρωθεί.

Επίσης, υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορείτε να μιλήσετε και να βοηθήσετε το κάθε ζώδιο να νιώσει ότι είστε ακροατής των ζητημάτων που τον ενοχλούν, απευθύνοντας τους το λόγο και βασιζόμενοι στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Ηλίου τους .

Ξεκινήστε μια συνομιλία που να εντοπίζει τα ζητήματα του συντρόφου σας.

Το πρώτο μέρος της συζήτησης να περιλαμβάνει την αναγνώριση του θέματος, αναλόγως ζωδίου του συντρόφου σας.

Το δεύτερο να προσφέρει μια συμβιβαστική λύση για το θέμα. Η συζήτηση μπορεί να πάει κάπως έτσι:

Κριός

Είναι ιερή η έννοια της ανεξαρτησίας, που δεν πρέπει με τίποτα να παραβιαστεί. Δεν θέλουν να τους λένε τι να κάνουν.

«Ξέρω ότι θέλεις να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο και το εκτιμώ αυτό. Θέλω να μου δείξεις αυτόν τον τρόπο για να δούμε, αν θα λειτουργήσει.»

Ταύρος

Φοβάται να κάνει αλλαγές και είναι ξεροκέφαλος.

« Καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν τα πράγματα, όπως ακριβώς είναι και ότι οι αλλαγές δεν σου αρέσουν. Θα πάμε με τον δικό σου ρυθμό, μέχρι να νιώσεις σίγουρος και ασφαλής.»

Δίδυμοι

Πίσω από την συνεχόμενη φλυαρία τους, κρύβεται η ανάγκη να ακουστούν.

«Καταλαβαίνω ότι χρειάζεσαι από εμένα να σε ακούσω και ίσως νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή δεν το κάνω. Όμως είμαι όλο αυτιά για να ακούσω προσεκτικά ό, τι έχεις να μου πεις.»

Καρκίνος

Ο Καρκίνος χρειάζεται την αγάπη και την φροντίδα. Αν αισθάνεται ότι δεν τα λαμβάνει, τότε θα εκφράσει την δυσφορία του με γκρίνια και παράπονα.

«Καταλαβαίνω ότι θες να σου δείξω ότι σ 'αγαπώ. Έλα να σε πάρω μια αγκαλιά και πες μου πως αισθάνεσαι γι' αυτό; »

Λέων

Ο Λέων αισθάνεται όμορφα, όταν λαμβάνει την προσοχή, συνήθως πιο πολύ απ' ότι οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται.

«Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι σημαντικό για σένα και εσύ είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Λοιπόν, έχεις την προσοχή μου και πες μου τι μπορώ να κάνω εγώ για σένα!»

Παρθένος

Επιθυμούν να εκτιμηθούν για πράγματα που κάνουν, ακόμα κι αν δεν τους έχει ζητηθεί.

«Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις την εκτίμηση που θα 'θελες. Τι μπορώ να κάνω για να σου δείξω ότι το αντιλαμβάνομαι;»

135459901261673595_xEH5G1nZ_c

Ζυγός

Ο Ζυγός ζει για αρμονικές σχέσεις που κυριαρχεί η συνεργασία.

«Καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό για σένα να το κάνουμε μαζί. Θέλω πάρα πολύ. Ας συνεργαστούμε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα.»

Σκορπιός

Συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι. Ενώ έχουν μια σχεδόν διαισθητική, βαθιά αντίληψη για τα γεγονότα.

«Έχω την πίστη σε σένα ότι μπορεί να δεις την ουσία των πραγμάτων και στο τι μπορείς να κάνεις. Σου αφήνω να έχεις τον έλεγχο και να με οδηγήσεις σε αυτό που εσύ διαισθάνεσαι ως το πιο σωστό.»

Τοξότης

Η προσπάθεια να περιοριστεί η ελευθερία του έχει συχνά ανεπιθύμητες συνέπειες.

«Καταλαβαίνω ότι η ελευθερία σου είναι σημαντική για σένα και εγώ δεν θα προσπαθήσω να σε κρατήσω πίσω από ό, τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Είσαι ελεύθερος να επιλέξεις.»

Αιγόκερως

Δεν θα είναι ευτυχείς έως ότου μπορούν να κερδίσουν αυτό που επιθυμούν. Μέχρι να το κάνουν, αισθάνονται συχνά ανάξιοι.

«Ξέρω ότι είναι σημαντικό για εσένα να εργαστούμε πάνω σε αυτό. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα βγάλουμε αποτέλεσμα.»

Υδροχόος

Ζει σε έναν κόσμο ιδεών, που μερικές φορές μπορεί να φαίνονται απίθανες για εμάς.

«Έχεις θαυμάσιες ιδέες. Βοήθησέ με να τις καταλάβω για να συμπορευτούμε.»

Ιχθύες

Πιστεύουν στη δύναμη της αγάπης στις σχέσεις.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι στενοχωρημένος, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε. Η αγάπη μας όμως μπορεί να τα ξεπεράσει».

Γιατί ακόμη και η πιο επίπονη διαφωνία θέλει τον καλό τον λόγο της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved