Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 16/10

Κάλπικοι πόνοι

Το χορό είχαν ανοίξει κάποιοι βουλευτές που πόνεσαν πολύ για τα μέτρα αλλά τα ψήφισαν. Λίαν προσφάτως ακολούθησε και η Ανγκελα Μέρκελ που κι αυτή πονάει για τα πάθη των Ελλήνων αλλά το μυαλό της είναι στις επερχόμενες εκλογές. Ανάλογος πόνος έχει καταγραφεί, όταν πήγαινε το όρνιο και κατασπάραζε το συκώτι του Προμηθέα στον Καύκασο (εκεί δεν ψήφιζε κανείς) και όταν ο κ Πάγκαλος τσάκιζε μια συκωταριά, δυο κοκορέτσια και δύο σπληνάντερα στο τρίγωνο στο Καλύβια. Πόνο έχει και ο κ Ψαριανός που οι αριστεροί τον βρίζουν εν χωρώ αλλά και ο κ Μεϊμαράκης γιατί δεν βρίσκει κατάλληλο λιπαντικό για την καρέκλα του που τρίζει επικίνδυνα. Ξέχασα... Μεγάλο πόνο νιώθει και η Χρυσή Αυγή για το θεατρικό έργο Corpus Christi που έβγαλε τον Ιούδα να είναι «θεά», «δικιά μας» που έλεγε και ο Ψινάκης και αυτοκτόνησε από τον πόνο της απόρριψης. Πόνοι, θεατρικοί, κάλπικοι αλλά και... καλπικοί με τον τόνο στην λήγουσα.

Όσο για το δικό σας real πόνο, επειδή ο ΕΟΠΠΥ δεν εξυπηρετεί, φροντίστε τουλάχιστον να ασκήσετε σωστά το εκλογικό σας δικαίωμα.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Αφροδίτη/Admetos= Ωροσκόπος/Cupido=Ζευς/Apollon= Ποσειδώνας/Vulcanus= Δίας/Admetos:

Μονιμότητα, σταθερότητα και πίστη. Σύνδεση μέσω κάποιας δραστηριότητας με λίγους. Επιθυμία γάμου. Κατ' οίκον εργασία. Κοινό εργασιακό περιβάλλον με τα μέλη της οικογενείας. Επιτυχής εργασία σε μια ειδική σφαίρα. Πολύ ενεργός. Ζητήματα βιομηχανιών. Η θεωρία τίθεται σε εφαρμογή. Στρατιωτική επιστήμη. Αναστολή δραστηριότητας. Δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να είναι πολύ καταστρεπτικές.


Αν μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ καλά, τότε κάποιος... σας χρειάζεται. Ξεκινήστε με αγάπη, όρεξη και πίστη ό, τι και αν κάνετε και η επιτυχία θα είναι δική σας. Στο δρόμο σας μη φοβηθείτε αυτόν που έχει εξασκηθεί σε 10000 κλωτσιές μια φορά αλλά αυτόν που έχει εξασκηθεί σε μια κλωτσιά 10000 φορές. Το μήνυμα της ημέρας είναι: Κάντε τις «ώρες πτήσης» σας και το αποτέλεσμα θα έρθει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν είσαι ξεκάθαρος σχετικά με αυτό που θέλεις, ο κόσμος θα απαντήσει με σαφήνεια.» Loretta Staples

Το τραγούδι της ημέρας: Μαρίκα Νίνου-Γεννήθηκα για να πονώ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved