16 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

16 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας βασιλιάς περιστοιχισμένος από αυλοκόλακες»

Ερμηνεία: Γενικά έχουμε μια όμορφη και ευχάριστη προσωπικότητα, έναν άνθρωπο χαριτωμένο που έχει πιθανότητα να ζήσει ευτυχισμένα και να πετύχει στην καριέρα του.

Όμως η υπερηφάνεια του, η συνυφασμένη με ευγένεια και αξιοπρέπεια, μπορεί να εξελιχθεί σε έπαρση κι αντί ο άνθρωπος να γίνει αγέρωχος, ηθικά ή υλικά, να γίνει επιδεκτικός. Έμφυτες είναι οι αρετές της καλοσύνης, της ηρεμίας, της τάξης, της δικαιοσύνης και της αρμονίας. Όμως κι αυτές μπορεί να εκφυλιστούν κάνοντας τον άνθρωπο αδύναμο, βαρετό, επιπόλαιο και θύμα των κολάκων ή της ανάγκης του να φανεί υποχρεωτικός.

Θα πρέπει να προσπαθήσει ώστε η δημιουργικότητα και οι αναζητήσεις του να μην εμποδίζονται από τη φιλαρέσκειά του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: Καμιά φορά, να καταπίνεις την υπερηφάνεια σου. Δεν παχαίνει!» Frank Tyger

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η έντονη κοινωνική ζωή θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα σχετικά μεγάλο κύκλο θαυμαστών ή θαυμαστριών, κάτι από τον οποίο μπορείτε φυσικά να επωφεληθείτε, επιλέγοντας πρόσωπα... κατά βούληση! Ακόμη όμως κι αν η κοινωνικότητα σας είναι σχετικά περιορισμένη, θα έχετε τουλάχιστον μια πρόταση από άτομο που διαθέτει κύρος και κυρίως χρήμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η συναισθηματική ποιότητα της σχέσης σας δεν είναι διόλου εξασφαλισμένη, γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε στο να περάσετε καλά και τίποτε περισσότερο.

Οικονομικά

Τα καλά νέα είναι πως δεν θα σας λείψουν οι βοήθειες και τα «τυχερά». Γενικά οι προσπάθειες σας μπορεί να ευοδωθούν, κυρίως μέσα από εύκολες λύσεις, υπάρχει όμως και ο... αντίλογος! Οι επιπολαιότητες και οι σπατάλες είναι κι αυτές προ των πυλών και καλό είναι να έχετε το νου σας.


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved