Lunar Dance: Ανακαλύπτοντας τις ισορροπίες

Ήλιος στον Ζυγό - Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Lunar Dance: Ανακαλύπτοντας τις ισορροπίες

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νέα Σελήνη στις 15:02

Ένας νέος κύκλος φεγγαριού ξεκινά. Παύση, αντανάκλαση, αξιολόγηση. Έχουμε φτάσει στα μισά του δρόμου της αστρολογικής χρονιάς με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά πίσω μας και να προχωρήσουμε μπροστά, μετρώντας πια την πρόοδο που έχουμε καταφέρει και έχοντας το πολύτιμο δώρο του Ζυγού, την κρίση, για να σχεδιάσουμε πια, μελετημένα την πορεία μας.

Ο Ζυγός συμβολίζεται από μια ζυγαριά, αλλά είναι κάτι περισσότερο από μια απλώς εξισορρόπηση δύο αντίθετων δυνάμεων. Είναι ο χρόνος να ζυγίσουμε τις επιλογές, να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα, πριν τελικά κάνουμε μια κίνηση. Είναι ακριβώς αυτή η άρνηση να βιαστούμε, που επιτρέπει στους Ζυγούς να απολαύσουν τη στιγμή, μια ικανότητα που έχουμε σε μεγάλο βαθμό ξεχάσει, στους γρήγορους ρυθμούς που κινούμαστε.

Αυτό το νέο φεγγάρι είναι μια κοσμική κλήση για να υιοθετήσουμε μια πιο διακριτική προσέγγιση. Αν π.χ. διαπραγματεύεστε κάποια συμφωνία, θα μπορούσατε να δείτε όλες τις πλευρές, κι όχι μόνο όποια σας βολεύει. Προσπαθήστε για μεγαλύτερη αμοιβαιότητα με τους ανθρώπους στη ζωή σας. Απλώστε λίγες από εκείνες τις όμορφες ιδιότητες του Ζυγού -την ειρήνη, την αγάπη και την αρμονία- τριγύρω. Προσθέστε περισσότερη ομορφιά στη ζωή σας. Και προπαντός επιβραδύνετε, ελέγξετε, σκεφτείτε πριν ενεργήσετε.

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη για το πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα δώρα του νέου φεγγαριού στον Ζυγό:

isos

Μάθετε ότι ενδέχεται να υπάρχει και το «ίσως»

Έχετε το αίσθημα ότι πιέζεστε να πάρετε μια απόφαση; Και το αποτέλεσμα είναι να κρύβεστε; Μην το κάνετε. Αυτό το νέο φεγγάρι θέλει να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο σας και με μια νέα λέξη το: «Ίσως». Τέτοιες ημέρες είναι καλό να περιμένουμε και να δούμε. Επίσης, να θυμάστε να μην έχετε ένοχες, ακόμη και να λέτε «όχι». Το «Όχι» σημαίνει απλά «δε γίνεται προς το παρόν». Μερικές φορές, όταν ένα «όχι» ακούγεται και γίνεται σεβαστό, μπορεί να μετατραπεί σε ένα «ναι» πολύ πιο εύκολα.

diplomatis_2

Ξυπνήστε τον εσωτερικό διπλωμάτη σας

Ο Ζυγός κυβερνά τον έβδομο οίκο του ζωδιακού κύκλου, των δεσμεύσεων και των συνεργασιών και το πώς μπορεί να εξισορροπηθεί το «εγώ» με το «εμείς». Το δώρο λοιπόν αυτού του νέου φεγγαριού περιέχει μέσα του διπλωματία και κατανόηση, έτσι ώστε να μπορούμε πραγματικά να μπούμε στα παπούτσια του άλλου ατόμου και να κατανοήσουμε τις ανάγκες του.

Αυτή την φορά, θα πρέπει να γίνετε καλοί ακροατές. Υπάρχουν οι ανάγκες σας, οι ανάγκες του άλλου ατόμου, αλλά και οι αυξημένες ανάγκες της σχέσης, η οποία είναι σαν ένα τρίτο πρόσωπο. Βάλτε τα όλα πάνω στο τραπέζι και αξιολογήστε τα.

Αν υπάρχει κάποιος θύμος ή αν αισθανθήκατε παραμελημένοι ή ότι έχει πέσει πολύ βάρος της σχέσης πάνω σας, να η ευκαιρία. Αυτό το νέο εξισορροπητικό φεγγάρι στον Ζυγό θα σας φέρει σε επαφή με τις προσωπικές επιθυμίες σας και μπορείτε να μιλήσει για νέες δομές που θα επιτρέψουν στην σχέση σας να εξελιχτεί και να ευδοκιμήσει..

styl

Βρείτε το στυλ σας και αφήστε το να αναδειχτεί

Συνήθως, είμαστε αρκετά απασχολημένοι με τα καθήκοντα και τις εργασίες μας, έτσι ώστε να δώσουμε προσοχή στην μόδα. Και μερικές φόρες ίσως δεν έχει και σημασία. Μας αρκεί να είμαστε όμορφοι στο εσωτερικό μας. Επίσης, αυτή η επιπλέον ώρα του να ταιριάζουμε τα ρούχα, να βρούμε αξεσουάρ και να εφαρμόσουμε το μακιγιάζ μπορεί να είναι πραγματικά χρονοβόρα και περιττή στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα μας.

Ο Ζυγός όπως ξέρουμε κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της τέχνης, της ομορφιάς και του αισθησιασμού. Το νέο φεγγάρι εδώ, μας θυμίζει ότι μπορούμε να βρούμε χρόνο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας κάτι που μπορεί να γίνει συνάμα και αρκετά ευχάριστο. Θα μπορούσε να ήταν σαν μια όμορφη απόδραση απ' όλη την έντονη, καθημερινή, εστιασμένη ενέργεια στην δουλειά. Μπορεί να φαίνεται επιπόλαιο, όταν πρέπει να πάρετε τα παιδιά από τα μαθήματα πιάνου ή αγγλικών ή να μαγειρέψετε για αύριο. Αλλά εδώ η Νέα Σελήνη επιμένει: Αξίζεις τον χρόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου! Και αυτό είναι το πραγματικό δώρο του Ζυγού: προτεραιότητα σε κάτι που αισθανόμαστε καλά, αλλά δε είναι συνδεδεμένο με ένα πρόγραμμα ή ωράριο όπως π.χ. η ολοκλήρωση μιας εργασίας.

styl_2

Συμβουλή μου: Αν θέλετε να έχετε γρήγορα και όμορφα σύνολα, τραβήξτε όλα τα ρούχα της ντουλάπα σας έξω, τοποθετήστε τα στο κρεβάτι και αξιολογήστε τα τι σας κάνει. Άλλωστε η φιλοσοφία του Ζυγού στηρίζεται στο έξης: όταν δείχνουμε περιποιημένοι, αισθανόμαστε και καλά. Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την ενέργειά σας να προσελκύει πιο εύκολα τις ευκαιρίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε την προσωπικότητά σας μέσα από το στυλ σας. Και η επιστήμη δείχνει ότι οι άνθρωποι σχηματίζουν τις πρώτες εντυπώσεις τους, μέσα στα πρώτα 60 δευτερόλεπτα της συνάντησης. Ίσως μετά απ' όλα αυτά να αξίζει ο κόπος.

morfia_pano_apo_ola

Ομορφιά πάνω από όλα

Ακόμα και αν δεν κάνετε τίποτα απ' όσα σας είπα τελικά, μπορείτε απλά να δώσετε ένα μικρό άγγιγμα ομορφιάς γύρω σας. Βάλτε λουλούδια στα βάζα. Αποκτήστε το καλύτερο μπουκάλι κρασί. Αγοράστε αυτό το δαχτυλίδι που έχετε δει εδώ και καιρό. Ζωγραφίστε. Η δύναμη της ομορφιάς έχει την ξεχωριστή σημασία της τώρα!

Καλή αρχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved