Lunar Dance: Ανοίξτε τις καρδιές σας

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στο Ζυγό

Lunar Dance: Ανοίξτε τις καρδιές σας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στο Ζυγό από τις 2:02

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό πλέον, συναντώντας τον Ήλιο που είναι επίσης εκεί και οδηγεί τη σκέψη μας σε θέματα σχέσεων. Όταν συνδυάζονται η Σελήνη και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού, συναντάμε τα πιο όμορφα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά - στοργή, αγάπη, ισορροπία και μια ανοιχτή καρδιά. Ο Ήλιος και η Σελήνη, η θηλυκή και η αρσενική αρχή, συναντιούνται σήμερα σε ένα ταγκό συναισθημάτων. Μέρα κατάλληλη λοιπόν, για να έρθετε πιο κοντά να μοιραστείτε την αγάπη σας γλυκά και να «πασπαλίσετε» με καλοσύνη τις σχέσεις που χρειάζονται θεραπεία. Η έμφαση στο ζώδιο του Ζυγού δίνει προτεραιότητα στον σύντροφό μας και κάνει αυτήν την ημέρα μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να δείτε μέσα από τα μάτια του. Η συναίσθηση είναι εκεί. Η αρμονία και η ισορροπία λαμβάνουν θέση. Τα τείχη μπορούν να αποδυναμωθούν. Καρδιές μπορούν να επιδιορθωθούν. Η αγάπη μπορεί να ανθίσει.

gamos

Ανοίξτε τις καρδιές σας. Ξέρω πόσο ευαίσθητη και εύθραυστη ισορροπία χρειάζεται. Αλλά η μέρα μας ζητά ακριβώς αυτό. Να συνδεθούμε, να επιτρέψουμε κάποια ευαισθησία και να δείξουμε αγάπη.

Αφήστε λοιπόν τα εγκάρδια συναισθήματα να σας πετάξουν στα ύψη. Απολαύστε τα και οικοδομήστε πάνω τους. Μπορείτε να αισθανθείτε σαν να είστε σε ένα ταξίδι του μέλιτος και πάλι.

Και αναφέροντας τον γάμο, σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε, για αρχή, πως θα μπορούσε να είναι η πορεία ενός γάμου σε μια μέρα όπου η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας για μια όμορφη ένωση με τον σύντροφο μας με τις καλύτερες αστρολογικές ευχές.

Καταρχάς πολλοί άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν αστρολογία υποθέτουν ότι οποιαδήποτε ημέρα είναι εξίσου καλή. Με αυτό το σκεπτικό επιλέγουν συνήθως, να κάνουν γάμους ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή τις συνθήκες που είναι κατάλληλες έτσι ώστε μετά να πάνε ταξίδι του μέλιτος. Χωρίς αμφιβολία, δεν λέω, πρόκειται για σημαντικά ζητήματα. Αλλά εμείς που κατανοούμε και χρησιμοποιούμε την αστρολογία, έστω και λίγο, ξέρουμε ότι κάποιες μέρες είναι απλά καλύτερες από άλλες. Είτε πρόκειται για ένα θρησκευτικό γάμο ,είτε μια μικρή τελετή δέσμευσης σε ένα δημαρχείο, οι διελεύσεις της Σελήνης από τα ζώδια έχουν και αυτές το λόγο τους!

endiamesa

Η Αστρολογική σοφία υποστηρίζει ότι η αρχή για καθετί, είτε πρόκειται για μια ανθρώπινη ζωή είτε για ένα γάμο, είναι μια κρίσιμη στιγμή που περιέχει μέσα της τον σπόρο για το τι είναι να έρθει. Ακόμη κι αν η αστρολογία δεν μπορεί να εγγυηθεί αν τελικά το νεόνυμφο ζευγάρι θα δει την χρυσή επέτειό του, έχοντας μια καλή αστρολογική ημερομηνία από διέλευση Σελήνης, είναι τουλάχιστον μια ένδειξη για το πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχτούν. Φυσικά η ίδια αρχή εφαρμόζεται σε όλες τις τελετές δέσμευσης, που αναγνωρίζονται νομίμως ή όχι, gay ή straight. Η αστρολογία δεν κάνει διακρίσεις.

Γάμος σε μέρα που η Σελήνη είναι στον Ζυγό... (όπως η σημερινή).

gamos_3

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για έναν από τους πιο ρομαντικούς γάμους. Η επιθυμία να φτάσουν σε σε γάμου κοινωνία θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, επειδή η πράξη θεωρείται εδώ, ως μια επιλογή να μοιραστούν και όχι ανάγκη. Ο γάμος δρα σαν ένα χωνευτήρι, μέσα στο οποίο θα μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους, τους δαίμονες τους, τις δυνάμεις τους, τις προκλήσεις τους και την αληθινή πορεία τους. Είναι σχεδόν αδύνατο να δεσμευτούν με αυτό το είδος στενής σχέσης με ένα άλλο ανθρώπινο ον, χωρίς να μάθουν να μοιράζονται τα πάντα. Όταν δύο άνθρωποι θα αποφασίσουν να αφιερώσουν τη ζωή τους ο ένας στον άλλο κάτω από την επίδραση της Σελήνης στον Ζυγό, ακόμη και αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες διελεύσεων εναντίον τους, θα είναι πραγματική αληθινή δήλωση της δέσμευσής τους, του ενός προς στον άλλο. Αγαπούν την αίσθηση του να είναι μαζί και δεν μπορούν να φανταστούν γιατί ο ένας από τους δύο θα ήθελε να ζήσει μόνος του. Θα χαρακτηρίζονται ως χαριτωμένο ζευγάρι και θα προσπαθούν πραγματικά να σκεφτούν τρόπους για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους σε καθημερινή βάση, κάτι που άλλα ζευγάρια σταματούν να κάνουν μετά από λίγα χρόνια συμβίωσης, μερικές φορές χωρίς να το συνειδητοποιούν ούτε και τα ίδια.

Θα δουλεύουν για το από κοινό καλό της σχέσης και θα τους αρέσει να διασκεδάζουν και να παίζουν. Η ισορροπία και η αρμονία με τον τρόπο που μοιράζονται τα συναισθήματα θα τους κάνουν και τους δυο να αισθάνονται άνετα με την μεταξύ τους καθημερινότητα. Το σπίτι τους θα είναι πάντα ανοιχτό σε φιλοξενούμενους, ενώ θα γεμίζει με δημιουργικούς ανθρώπους που θα απολαμβάνουν την καλόγουστη και χαλαρωτική διακόσμηση του.

Όσο περνούν τα χρόνια οι δυο τους πραγματικά θα απολαμβάνουν την παρέα του άλλου και θα περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, απ' ό, τι τα περισσότερα ζευγάρια.

telos
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved