15 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένας Σάτυρος χτυπά ένα δράκο μ' ένα ραβδί»

Ερμηνεία: Άνθρωπος με φυσικά προσόντα αλλά και ασυνήθιστα λάγνος. Χαρακτήρας φλογερός που επιβάλλεται περισσότερο στους άλλους παρά στον εαυτό του. Έχει οξύ πνεύμα και η έκφραση του κυμαίνεται απ' την καλοπροαίρετη ειρωνεία μέχρι τον πικρό σαρκασμό, ανάλογα με τις περιστάσεις. Η μεγάλη του αυτοπεποίθηση και η φιλοδοξία θα τον ξεχωρίσει από το περιβάλλον του και θα τον κάνει περήφανο ή ακατάδεχτο.

Υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος να υποτιμήσει τους αντιπάλους του ή να πέσει σε παγίδες, ικανές να προκαλέσουν την κατάρρευση του. Θα πρέπει ακόμη να ελέγχει τα πάθη του και να μείνει όσον το δυνατόν μακρύτερα από το τζόγο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Κερδίζεις δύναμη, κουράγιο και αυτοπεποίθηση από κάθε εμπειρία που ορθώνεις το ανάστημά σου και, πραγματικά, κοιτάς το φόβο στα μάτια» Eleanor Roosevelt

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά ευνοεί τα συναισθηματικά ανοίγματα και τις νέες γνωριμίες, μερικές από τις οποίες μάλιστα μπορεί να είναι από αυτές που λέμε «διακεκριμένες». Ενώ όμως δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα ως προς το πλήθος των προτάσεων, η συναισθηματική ποιότητα των σχέσεων σας δεν είναι διόλου εξασφαλισμένη. Οι ματαιόδοξες ή «κενές» προσωπικότητες κυριαρχούν, με συνέπεια να περάσετε μεν καλά αλλά τελικά να μην βρείτε αυτό το «κάτι» που θα σας συγκινήσει βαθιά. Δεν αποκλείεται ακόμη να εισπράξετε πολλά «θα», χωρίς αντίκρισμα. Οι πιο τυχερές/οι πάντως θα δουν να ευοδώνεται μια σπουδαία υπόσχεση που συνδυάζει την κοινωνική λάμψη με την αποκατάσταση!

Οικονομικά

Λεφτά υπάρχουν! Αυτό τουλάχιστον διατείνονται οι ουρανοί, που σίγουρα είναι πολύ πιο αξιόπιστοι από τους πολιτικούς... Το θέμα για σας είναι να ακολουθήσετε μια σωστή πολιτική, αποφεύγοντας τις σπατάλες και διαψεύδοντας την γνωστή παροιμία «ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα»!

Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται κυρίως οι αλλαγές, ενώ οι πιο τυχερές/οι θα γνωρίσουν την εύνοια ενός αρκετά ισχυρού παράγοντα, με αποτέλεσμα την γοργή και αλματώδη εξέλιξη τους. Από εκεί και ύστερα, το θέμα είναι τα προσόντα σας, αν δηλαδή ανταποκρίνονται όντως στις νέες ευθύνες σας ή απλά θα παραστήσετε τη «γλάστρα»!


Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved