Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/10

Το usb στικάκι βρέθηκε «πειραγμένο» σαν κλεμμένο παπάκι. Ο λόγος για το περίφημο CD με τη λίστα Λαγκάρντ που στη συνέχεια έγινε stick και από γνήσιο και αυθεντικό έγινε «μαϊμού». Εξακολουθούν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί ή όπως λέει και το γνωστό άσμα «το παιχνίδι είναι στημένο και όποιοι παίζουν το γνωρίζουν καλά». Πάντως η οργή των πολιτών αυξάνεται και τα (ορατά ή αόρατα) μέτρα που αφορούν την υγεία είναι ικανά να ρίξουν τη κυβερνητική συμμαχία σε... αφασία!


Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Σελήνη/Ωροσκόπος= Μεσουράνημα/Ζευς

Συνεσταλμένος στην αγάπη. Σιωπηλός θαυμαστής. Αδιάφορος στην αγάπη. Τα θηλυκά άτομα που απαρτίζουν την οικογένεια. Ικανότητα επαφής με τις γυναίκες. Η προσωπική επαφή με θηλυκά πρόσωπα. Ένα άτομο με αθλητικό προφίλ και παράστημα. Επιθυμία βελτίωσης του σώματος, της φυσικής κατάστασης και της εμφάνισης.


Αν κρυολογείτε συχνά, έχετε βάλει κιλά και δεν μπορείτε να πάρετε ανάσα μετά από τρία λεπτά έντονης άσκησης, ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σας. Το σώμα σας είναι το οχυρό στο οποίο έχει στρατοπεδεύσει η ύπαρξη σας και πέρα από «φκιασίδια», ρούχα, αξεσουάρ και στολίδια χρειάζεται να είναι γερό και δυνατό. Φροντίστε το γιατί όπως λέγανε οι παλιοί για ό,τι παθαίνει το κορμί φταίει το κεφάλι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν δεν σχεδιάζεις το πλάνο για τη δική σου ζωή, είναι πιθανό να πέσεις στο πλάνο κάποιου άλλου. Και μάντεψε τι θα έχει σχεδιάσει για σένα: όχι πολλά» Jim Rohn

Το video της ημέρας: Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο – Λαξεμένο κορμί


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved