Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/10

Τα do και don’t της εβδομάδας

Η εβδομάδα ανοίγει με μια Δευτέρα που χρειάζεται να δείξετε καλή διάθεση αφού η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Μεταδώστε τη θετική σας ενέργεια και θα βγείτε κερδισμένοι. Η Τρίτη είναι μια συνέχεια της Δευτέρα με περισσότερα ωστόσο ερωτικά απρόοπτα πολλά εκ των οποίων θα έχουν happy end. Την Τετάρτη ίσως καταπιαστείτε με βαρετές αλλά απαραίτητες εργασίες ενώ την Πέμπτη αποφύγετε να κάνετε αισθητικές παρεμβάσεις ιδιαίτερα στο πρόσωπο εκτός αν θέλετε να γίνετε... εμπριμέ! Η Παρασκευή είναι μια μέρα που οι φίλοι θα σας αναζητήσουν αλλά και οι εχθροί θα σας παρεμποδίσουν.


Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Hades/Zeus= Ουρανός/Βόρειος Δεσμός= Ερμής/Άρης= Αφροδίτη/Cupido= Κρόνος:

Επιτυχής παραγωγή, δημιουργία ή πράξη. Για να απολαύσουν πλεονεκτήματα. Απόκτηση χρημάτων δια μέσω γνωριμιών. Επιτυχής σκέψη. Εύθυμη συνομιλία. Γέλιο. Πολύτιμες συζητήσεις. Με χαρά προχωρώ στη δράση. Μεγάλη ευτυχία στον έγγαμο βίο. Για να είναι ευτυχής σε μια ευχάριστη επιχείρηση. Απώλεια της ακίνητης περιουσίας. Μια αβέβαιη επιτυχία. Κάνοντας κάτι χωρίς ίχνος επιτυχίας. Αλλαγή κατοικίας.


Ένα καλοκαρδισμένο ρολόι θα θυμίζετε σήμερα, ενώ θα ιδρώσετε την φανέλα, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Τον θετικό είναι πως σε χρόνο... dt θα κάνετε πράγματα για τα οποία συνήθως θέλατε ώρες. Επιπλέον, πολλές καταστάσεις θα σας κάνουν να γελάσετε, αφού θα θυμίζουν κωμωδία ή παρωδία αλλά δεν θα λείψουν και οι slow motion αναμνήσεις ευτυχίας στην οθόνη του μυαλού σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο άνθρωπος που σπέρνει σπόρους καλοσύνης, απολαμβάνει ανεξάντλητη σοδιά» Τζον Μέισον

Το τραγούδι της ημέρας: Δημήτρης Παπαμιχαήλ – Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved