Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/10

Το κουΐζ του Σαββάτου

Αυτή τη φορά θα επικαλεστώ την κλασσική Αστρολογία, που επίσης εκτιμώ και σέβομαι, αντί της Uranian, που αποτελεί την... αιώνια αγαπημένη! Με βάση λοιπόν τις γνώσεις που οι περισσότεροι διαθέτετε στην κλασσική Αστρολογία το ερώτημα είναι, ποια όψη πιστεύετε ότι υποδεικνύει κλοπή;

Α. Δίας τετράγωνο Ποσειδώνα

Β. Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα

Γ. Ήλιος σύνοδο με Πλούτωνα


Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ωροσκόπος/Vulcanus= Ωροσκόπος/Apollon= Ουρανός/Hades= Σελήνη/Άρης= Ωροσκόπος/Μεσουράνημα= Ερμής/Admetos= Άρης/Cupido:

Απολαμβάνοντας μεγάλη δημοτικότητα μαζί με άλλους. Συμμετοχή σε ένα επίτευγμα. Αρεστός ως πελάτης. Σαδισμός. Κακομεταχείριση των θηλυκών προσώπων. Σεξουαλική παρενόχληση, βία. Η εμπαθής σύζυγος. Η ικανοποίηση που απορρέει μέσα από την εργασία. Αρμονικές επαφές. Αδέξιοι τρόποι. Λανθασμένη συμπεριφορά. Στενή εξοικείωση μέσω της τέχνης, της οικογένειας ή της εργασίας από κοινού. Για να παντρευτεί από αγάπη.


Τα πράγματα στις ανθρώπινες σχέσεις είναι κάπως... άγρια, οπότε κρατείστε μικρό καλάθι, ιδιαίτερα με αγνώστους. Ακόμη και μέσα στην οικογένεια ενδέχεται να προκύψουν προστριβές και εμπάθειες. Αντίθετα όμως, μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή και τον έρωτά σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον μαζί με φίλους που ξέρετε και εκτιμάτε. Εξ άλλου, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, η συλλογική δράση είναι εκείνη που μπορεί να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Όλοι μαζί!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ενωμένοι θα επιζήσουμε, χωρισμένοι θα χαθούμε.» Αίσωπος

Το τραγούδι της ημέρας: Β Καρράς, Ν Μακρόπουλος, feat VEGAS - Όλοι μαζί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved