13 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

21 έως 22 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένα άλογο με δυο σέλες»

Ερμηνεία: Εδώ έχουμε μια ακόμη μοίρα που φανερώνει ένα χαρακτήρα, διχασμένο εσωτερικά. Συνυπάρχουν, μέσα στον ίδιο άνθρωπο, η σοφία και η απερισκεψία, η καλοσύνη και η υπεροψία, η σοβαρότητα και η ελαφρότητα, η αυστηρή δικαιοσύνη και η ένοχη αυτοεπιείκεια, η ειλικρίνεια σε κάποια θέματα και η υποκρισία σε αλλά, ο ρεαλισμός και η ουτοπία.

Πολλά λοιπόν εξαρτώνται από το σύνολο του γενέθλιου χάρτη του, ο οποίος μπορεί να συμβάλλει είτε σε έναν μεγάλο θρίαμβο, είτε σε μια... ανεπανάληπτη καταστροφή!

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η διαφορά ανάμεσα σ' έναν πετυχημένο και στους άλλους δεν είναι η έλλειψη δύναμης ή γνώσης, αλλά μάλλον η έλλειψη θέλησης» Vince Lombardi

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Αλλαγές και ανατροπές έχει για σας το «μενού» της χρονιάς και μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, πολλές από τις «σταθερές» σας δεν θα υπάρχουν πια. Προφανώς τα νέα είναι καλύτερα για τους ελεύθερους, αφού οι ήδη δεσμευμένοι καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε μια δραστική ανανέωση της σχέσης τους και τον... χωρισμό!

Οικονομικά

Ακολουθώντας την «πεπατημένη», οι ελπίδες σας για κάτι καλό είναι αισθητά μειωμένες, ενώ επιπλέον θα δοκιμαστείτε από δυσάρεστες ανατροπές. Αντίθετα, αν τολμήσετε να ρισκάρετε, εγκαταλείποντας τα υποτιθέμενα «σίγουρα», η ζωή έχει την διάθεση να σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Ο αιφνιδιασμός μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό όπλο στις προσπάθειες σας, τόσο στον οικονομικό, όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved