Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές» πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

Από 13 έως 19 Οκτωβρίου

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων είναι η τρέχουσα με τους πλανήτες να «φορτσάρουν» μέχρι την Τετάρτη, για να ακολουθήσει μια... εκκωφαντική σιωπή!

Το Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Ουρανό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για απρόοπτα και εκπλήξεις στις σχέσεις και την προσωπική ζωή.

Main stream: Απροσδόκητες εξελίξεις, μια ξαφνική γνωριμία. Ένωση μεταξύ διαφορετικών προσώπων ή αντιλήψεων. «Προχωρημένη» καλλιτεχνική έκφραση, ανατρεπτικές παραστάσεις. Αλλαγή στην εμφάνιση. Αγορές «εξωτικών» ειδών.

SOS: Πειρασμός, πρόκληση. «Κρίση» ανεξαρτησίας, αλλόκοτη συμπεριφορά. Ένας απρόβλεπτος χωρισμός.

Την Κυριακή, ο ουρανός γίνεται κάπως πιο... σκοτεινός, αφού η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με τον αστρικό Πλούτωνα.

Main stream: Δυνατές ερωτικές-σεξουαλικές εμπειρίες. Μια «μοιραία» γνωριμία. Μια νέα αρχή. Αποζημίωση, κληρονομιά.

SOS: Το τέλος μιας σχέσης ή ενός κύκλου. Θλίψη, αίσθηση απώλειας. Ένα δυσάρεστο γεγονός. Δερματικά προβλήματα.

Παράλληλα, το τετράγωνο του Άρη με το Χείρωνα, μας προειδοποιεί να μην ξύνουμε πληγές.

Main stream: Δυναμική προστασία. Άνοιγμα ψυχής. Δημιουργική εξωτερίκευση των απωθημένων. Εργασίες στο σπίτι.

SOS: Οργή, θυμός, μανία. Ενδοοικογενειακή ένταση, εμφύλιος. Μια πνιγηρή αγκαλιά. Κατάθλιψη, ψύχωση, μανία καταδίωξης. Ύπουλο κτύπημα.

Την Δευτέρα, ο Άρης κλείνει το τρίγωνο του με τον Ουρανό, δημιουργώντας με τη σειρά του απρόβλεπτες καταστάσεις και επιφέροντας δυναμικές αλλαγές-ανατροπές.

Main stream: Επιτυχής αιφνιδιασμός. Νέα δεδομένα που αλλάζουν τις ισορροπίες. Αιωροπτερισμός, extreme σπορ. Εφευρέσεις, επιστημονικές ανακαλύψεις.

SOS: Ανταρσία, πραξικόπημα. Ξέσπασμα εκτός ελέγχου. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Κεραυνός εν αιθρία. Ηλεκτροπληξία, έκρηξη.

Την Δευτέρα έχουμε όμως και την Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, η οποία μαζί με τις... αναμπουμπούλες που θα «τρέξει» για ένα μήνα περίπου, έχει και αρκετά θετικά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι οι αντιθέσεις των Φώτων με την Έριδα, που προοιωνίζουν μια καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητας μας.

Main stream: Αρχειοθέτηση, τάξη, καθαριότητα. Ειδίκευση, λεπτομερής έρευνα. Γραμματειακή υποστήριξη. Τεχνικές εργασίες-εφευρέσεις. Ιατρική φροντίδα, θεραπεία. Μικρογραφία. Ρύθμιση εργασιακών θεμάτων.

SOS: Εγκλωβισμός σε λεπτομέρειες. «Βλέπω το δένδρο και όχι το δάσος».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της Νέας Σελήνης, μια ιδιαίτερη μνεία μπορεί να γίνει στον γωνιακό Άρη (στον 10ο οίκο), ο οποίος μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου «υπόσχεται» να μας... ταρακουνήσει για τα καλά με αιχμές το μεταναστευτικό, τα media, τις μεταφορές, τις διαγραφές-μεταπηδήσεις βουλευτών αλλά και κάποια δημόσια έγγραφα «φωτιά».

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Δίας αφήνει σημαντικά περιθώρια για ένα αίσιο τέλος σε πολλές καταστάσεις.

Την Τρίτη η Αφροδίτη τετραγωνίζεται με το Δία, αφήνοντας πολλά περιθώρια στην διασκέδαση και την ανεμελιά.

Main stream: Γλέντι, διασκέδαση, κέφι. Κεράσματα, δώρα, αγορές. Μια «υψηλή» γνωριμία.

SOS: Σπατάλες, αχρείαστες αγορές. Παρεξηγήσιμη συμπεριφορά, επιπολαιότητα. Αμέλεια, ανευθυνότητα. Σκάνδαλο. Πολύ κακό για το τίποτα.

Την Τετάρτη, σχηματίζεται με ακρίβεια το εξάγωνο του Άρη με τον αστρικό Κρόνο, το οποίο έρχεται να «συμπληρώσει» το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με μια διευκολυνόμενη αντίθεση, με «έξοδο» τον Άρη κι εδώ βέβαια η πρώτη είδηση είναι η «κρυφή» αντίθεση των δύο «μεγάλων», που υποδαυλίζει συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε «υψηλό» επίπεδο. Ο Άρης απλά... επικροτεί και επαυξάνει!

Main stream: Extreme σπορ, ειδική γυμναστική. Πολεμικές τέχνες. Δύσκολες ή «βαριές» δουλειές, περίπλοκες εργασίες. Εκτόνωση της έντασης, με δημιουργικό τρόπο.

SOS: Σύγκρουση εκτός ορίων. Αυτοδικία, Κακή οδηγική συμπεριφορά-ατυχήματα. Επικίνδυνος χειρισμός.

Όπως έγραψα και στην εισαγωγή κάπου εδώ μας... τελειώνουν οι όψεις της εβδομάδας. Ωστόσο, η αντίθεση του Άρη με το Δία δεν είναι και πολύ μακριά και δεν αποκλείεται να έχουμε την εμφάνιση κάποιων εκ των -θεαματικών- συμπτωμάτων της.

Προσοχή στις φωτιές που ανάβετε...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved