Lunar Dance: Healthy tips γεμάτα άρωμα!

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στην Παρθένο

Lunar Dance: Healthy tips γεμάτα άρωμα!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στην Παρθένο


Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν τις αστρολογικές συνθήκες της ημέρας, αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με ιδιαίτερη έμφαση στην υγιεινή σε συνδυασμό με την αισθητική περιποίηση, όπως ανέφερα και στο χθεσινό άρθρο, θα σας πρότεινα ένα συνταγολόγιο από αιθέρια έλαια. Αυτό φέρνει στο νου εικόνες από φίλτρα, ελιξίρια και όλα τα είδη τα περίεργα αρώματα που γεμίζουν με ευωδιές την ζωή μας. Αλλά «περίεργα» μπορεί επίσης να είναι και «μοναδικά», που θα φέρνουν την δίκη σας προσωπική υπογραφή.

Δοκιμάστε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα συνταγολόγιο του ζωδιακού κοντά στο μπάνιο σας ή το ντους σας, με μόνο λίγα συστατικά σε ετοιμότητα:

- Ένα άοσμο υγρό αγνό σαπούνι.

- Λίγα αγνά αιθέρια έλαια.

- Μερικά πλαστικά μικρά μπουκαλάκια από καλλυντικά σε μέγεθος ταξιδιού.

Αναμείξτε λοιπόν, τις δικές σας μυρωδιές και χρησιμοποιήστε πραγματικά αιθέρια έλαια και όχι τα αρωματικά έλαια που είναι παντού αυτές τις μέρες. Σας συνιστώ βέβαια την προσοχή σας σε ορισμένα αιθέρια έλαια που προκαλούν ευαισθησίες του δέρματος, γι' αυτό πριν τα εφαρμόσετε, έλεγξε τα για να είστε σίγουροι. Εάν χρησιμοποιείτε αρωματικά έλαια, βεβαιωθείτε ότι τα έχετε πάρει, προπαντός, από έναν αξιόπιστο έμπορο.

mpoykalakia_3

Πειραματιστείτε με τα αιθέρια έλαια που ανήκουν στον Ήλιο σας, στην Σελήνη και τον Ωροσκόπο σας για να δημιουργήσετε το δικό σας άρωμα. Αποκτήστε το αιθέριο έλαιο του Άρη σας για να πάρετε δύναμη και για την καθημερινότητα σας παίξτε με το αιθέριο έλαιο της Σελήνης. Δοκιμάστε να κάνετε ένα scrub με ζάχαρη ή αλάτι ή μια αρωματική λοσιόν με ένα άρωμα που θα έχει την δική σας ζωδιακή υπογραφή. Θυμηθείτε να ξεκινήσετε με καθαρό, άοσμο σαπούνι και λοσιόν από μια αξιόπιστη πηγή.

Εδώ είναι τα προτεινόμενα αρώματα για κάθε ένα από τα ζώδια, που έχω συλλέξει από διάφορες πηγές. Αν υπάρχει ένα άρωμα που συνδέεται με το ζώδιό σας και δεν το έχω προσθέσει, παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω γι 'αυτό στα σχόλια.

Κριός

Ζώδιο της φωτιάς με κυρίαρχο πλανήτη τον Άρη. Ο βασιλικός και το μαύρο πιπέρι έχουν τον Άρη κυρίαρχο πλανήτη και η ιδιότητα που έχουν να καθαρίζουν τη σκέψη τα κάνει κατάλληλα για τους Κριούς.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη. Το ιλάνγκ-ιλάνγκ και το τριαντάφυλλο έχουν ως κυρίαρχο πλανήτη τους την Αφροδίτη και οι γλυκές, γήινες, εξισορροπητικές ιδιότητες αυτών των λουλουδένιων αιθέριων ελαίων τα καθιστούν κατάλληλα για τους Ταύρους.

Δίδυμοι

Ζώδιο του αέρα με κυρίαρχο πλανήτη του τον Ερμή, κυρίαρχο του μάραθου, της μέντας και του θυμαριού. Τα φωτεινά αυτά αιθέρια έλαια αντικατοπτρίζουν καλά το χαρακτήρα των Διδύμων.

Καρκίνος

Το χαμομήλι έχει τη Σελήνη ως κυρίαρχο πλανήτη και οι στοργικές ιδιότητες του γερμανικού και του ρωμαϊκού χαμομηλιού τα καθιστούν τα χαρακτηριστικά αιθέρια έλαια για τον Καρκίνο.

Λέων

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Ήλιο. Ο Ήλιος είναι, επίσης, ο κυρίαρχος πλανήτης της βενζόης, του μύρου, του λιβανιού και του μελίχρυσου, που αποτελούν καλή επιλογή για τους Λέοντες.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης και κυρίαρχος πλανήτης της είναι ο Ερμής. Η λεβάντα και το μύρο έχουν τον Ερμή ως κυρίαρχο πλανήτη και η ήρεμη, γλυκιά αθωότητα των δύο αυτών αιθέριων ελαίων είναι καλές επιλογές για τους Παρθένους.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα και κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του γερανιού και η ισορροπημένη στάση του γλυκού αυτού λουλουδάτου αρώματος είναι ιδανική για τους Ζυγούς.

Σκορπιός

Ζώδιο του νερού με κυρίαρχο πλανήτη τον Πλούτωνα, που είναι και ο κυρίαρχος πλανήτης του πατσουλί. Αυτό το αφροδισιακό, βαρύ, αιθέριο έλαιο του "καπνού" αντικατοπτρίζει καλά το χαρακτήρα του Σκορπιού. Η πιπερόριζα, με κυρίαρχο τον Άρη (παραδοσιακά), είναι καλή εναλλακτική.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και έχει ως κυρίαρχο πλανήτη τον Δία. Ο Δίας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του υσσώπου και το γλυκό αυτό, ηρεμιστικό, έντονο αιθέριο έλαιο από βότανο είναι συνήθως κατάλληλο για τους Τοξότες.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης και ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Ο ευκάλυπτος και η βετιβέρια κυριαρχούνται επίσης απ' τον Κρόνο. Και τα δύο είναι καλά αιθέρια έλαια για τους Αιγόκερους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα και κυρίαρχοι πλανήτες του είναι βασικά ο Ουρανός και, σε μικρότερο βαθμό, ο Κρόνος. Ο Ουρανός είναι ο κυρίαρχος πλανήτης τόσο του σανταλόξυλου όσο και του φύλλου βιολέτας, που είναι ιδανικό για τους Υδροχόους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο του νερού και ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ποσειδώνας. Το κυπαρίσσι ως ιερό, εξαγνιστικό και αποξηραντικό αιθέριο έλαιο είναι κατάλληλο για το χαρακτήρα των Ιχθύων.

mpoukalakia

Μια λύση που θα σας διευκόλυνε, είναι να πάρετε διαφορετικά χρωματιστά μπουκαλάκια που θα σας βοηθήσει να θυμάστε που είναι ποιο π.χ. λεβάντα σαπούνι στο μωβ μπουκάλι, χαμομήλι στο μπλε, πατσουλί στο κίτρινο, βιολέτα στο ροζ.

Και μεταξύ μας, πιστεύω θα σας βοηθήσει πολύ να χαλαρώσετε, αλλά και να περιποιηθείτε με την δύναμη της φύσης τον εαυτό σας!

Καλή επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved