12 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

12 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

20 έως 21 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένα παγώνι που ανοίγει τα φτερά του»

Ερμηνεία: Χαρακτήρας με πολλά θετικά ταλέντα και γοητευτική προσωπικότητα, που όμως ενδέχεται να υστερεί σε κάποιες πρακτικές ικανότητες χρήσιμες για την καθημερινή ζωή. Ακόμη, είναι λάτρης της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, που είναι γι' αυτόν αδιαπραγμάτευτες. Εδώ όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να αφεθεί σε παράλογα καπρίτσια και να εμπλακεί σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Χωρίς την ελευθερία, η γνώση γίνεται όργανο καταπίεσης, η αλήθεια διαστρέφεται σε απάτη, η αρετή καταντά ασελγής υποκρισία.» Μάριος Πλωρίτης

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι έντονη, με τις διεκδικήσεις και τους ανταγωνισμούς να καταλήγουν πότε σε νίκες και πότε σε ήττες. Αν και είναι δύσκολο να σταθεροποιήσετε μια σχέση, από την άλλη πλευρά οι μοναδικές και αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες θα σας αποζημιώσουν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τα καβγαδάκια και οι «άνω ποταμών» καταστάσεις δεν θα λείψουν, ωστόσο η όποια απομάκρυνση θα είναι προσωρινή.

Οικονομικά

Η ανάληψη πρωτοβουλιών είναι εκείνη που μπορεί να σας βγάλει από το όποιο αδιέξοδο, ακόμη κι αν ρισκάρετε πέραν του δέοντος. Μάλιστα, ακολουθώντας το ένστικτο και τη διαίσθηση σας είναι πιθανόν να κάνετε μια «μεγάλη μπάζα» ή να κατακτήσετε έναν δύσκολο επαγγελματικό στόχο. Το μόνο πρόβλημα είναι η έλλειψη διάρκειας και συνέχειας, που έτσι κι αλλιώς δεν ταιριάζει σε έναν κυνηγό ευκαιριών του τύπου «κτυπάω και φεύγω». Αν επιμείνετε, παρασυρμένοι από την επιτυχία, θα χάσετε το πλεονέκτημα και το αποθεματικό σας μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved