Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/10

Άρχισαν τα όργανα! Το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι «τέρμα τα λεφτά στην Ευρωζώνη», ενώ η S&P υποβάθμισε την Ισπανία στα όρια του junk, στέλνοντας αδιάβαστους τους «χαρωπούς Ευρωπαίους» των τελευταίων εβδομάδων.

Όσο για τους αντίστοιχους «χαρωπούς Έλληνες», για να εκταμιευτεί η δόση σύμφωνα με το κυβερνητικό διαφημιστικό σποτ χρειάζονται 89 μέτρα σε 8 ημέρες. Τέτοιο ρεκόρ ούτε οι δρομείς 4 Χ 100 της Τζαμάικα! Αλλά δεν πτοούμαστε, η ελληνική κυβέρνηση που τιμά την υπογραφή της, τον έχει βρει τον τρόπο, απλά χρησιμοποιεί το μαρτύριο της «μαύρης τρύπας» μέχρι να μας τον αποκαλύψει πλήρως.

Τώρα μάλιστα που αναβίωσε και το γνωστό από άλλες εποχές «απαγορεύονται αι εν υπαίθρω συναθροίσεις» έχουμε σχεδόν εξασφαλισμένη και την κοινωνική ειρήνη. Αλλά και για το νόμο 4000 «περί τεντιμποϊσμού» δεν θα έχουμε απολύτως καμία αντίρρηση, διότι μετά τον Μπρους Γουίλις και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το γουλί έχει γίνει τουλάχιστον must!

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Cupido/Hades= Δίας/Ουρανός= Κρόνος/Πλούτωνας= Αφρόδιτη/Admetos

Φιλονικίες και διαφωνίες στις φτωχές οικογένειες ή ενώσεις. Αναγκαστική εργασία σε μια φτωχή εταιρία ή μια επιχείρηση. Ξαφνικός αρραβώνας. Πραγματοποίηση μιας υπόσχεσης. Ένα σχέδιο εργασίας, το οποίο πραγματοποιείται μετά από σοβαρά εμπόδια και διαταραχές. Προσαρμογή σε νέες δύσκολές συνθήκες εργασίας. Προγραμματισμός και εκτέλεση ενός χωρισμού. Μονιμότητα, σταθερότητα και πίστη. Συνδεμένος με λίγους μέσω της δραστηριότητας.

Ο λιτός και ο απέριττος τρόπος ζωής για άλλους είναι το μυστικό της μακροζωίας και για άλλους η αρχή του κακού. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση αλλά συνήθως φέρνει γκρίνια και ως εκ τούτου, σήμερα, δεν αποκλείεται να φάτε τα μουστάκια σας, όχι γιατί σας κόρναρε ο πίσω σας αλλά γιατί με λογαριασμούς του τύπου «τρεις το λάδι τρεις το ξίδι, έξι το λαδόξιδο» τα λεφτά δε βγαίνουν και το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι. Όμως υπάρχει ελπίδα. Όπως υποστήριζε και ο Δαρβίνος για να επιβιώσει ένα είδος είναι αναγκαία η εύρεση καινούργιων τρόπων προσαρμογής στα δεδομένα και αναμφισβήτητα ο Έλληνας το έχει αυτό το χάρισμα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο κάθε άνθρωπος πάνω στη γη έχει ένα θησαυρό που τον περιμένει. Όταν έχουμε τους μεγάλους θησαυρούς μπροστά μας δεν το παίρνουμε είδηση.» Πάολο Κοέλιο

Το βίντεο της ημέρας: Αυλωνίτης-Φωτόπουλος - Λατέρνα φτώχια και φιλότιμο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved