Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/10

Σελήνη στην Παρθένο - Αναμετρήσεις λίγο πριν το νέο ξεκίνημα

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/10

Η Σελήνη λίγο πριν από τη νέα της φάση, περνάει από το ζώδιο της Παρθένου σήμερα 11/10 στις 22:24 το βράδυ, για ένα ποικιλόχρωμο διήμερο, με πολλές εναλλαγές και περιθώρια σκέψης και περισυλλογής.

Στις 23:28 το εξάγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 23:39 το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ξεδιπλώνουν τη βεντάλια των εξαίσιων ψευδαισθήσεων, που όμως διατηρούν ένα γερό και ακλόνητο άλλοθι.

Το βράδυ μας προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, από την άποψη πως ο πρακτικός νους σε συνδυασμό με τη φαντασία και την έμπνευση, μπορεί να δημιουργήσουν ένα ιδανικό κλίμα, στο οποίο μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε δυσαρμονίες και επικρίσεις, που μας απασχολούν.

Στις 12/10 πλέον στις 4:35 το πρωί το τετράγωνο με τον Άρη μπορεί να φέρει ανταγωνισμούς και συγκρούσεις μόνο αν είμαστε άυπνοι, γεγονός που μπορούμε να αποφύγουμε νανουρίζοντας από νωρίς τις σκέψεις μας, στην φθινοπωρινή θαλπωρή.

Στις 10:56 το πρωί το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ξεκινά την ημέρα με εμπιστοσύνη στις κινήσεις μας και τη βεβαιότητα πως θα πράξουμε αυτό που θέλουμε, με μέθοδο και επιμονή.

Στις 16:23 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ερμή μας δίνει την ευκαιρία από το μεσημέρι ως το απόγευμα, να μοιραστούμε τις πιο βαθιές ανησυχίες και σκέψεις μας με φίλους, ακόμα και ειδικούς, βρίσκοντας την ευκαιρία να ακούσουμε μια καθοριστική συμβουλή, ή να βγούμε από μια δύσκολη θέση.

Η παράλληλη επιρροή της συνόδου με την Αφροδίτη στις 17:35 το απόγευμα, μας συντροφεύει ως το βράδυ με πολλές εκφάνσεις.

Το διάστημα αυτό είναι πολύ καλό για να εκφράσουμε την αγάπη μας σε μέλη της οικογένειας, σε φίλους και γενικά σε πολύ δικούς μας ανθρώπους. Αισθανόμαστε παράλληλα ερωτικοί και συντροφικοί, αλλά η σημασία στην λεπτομέρεια και η παρατεταμένη πρόθεση σχολιασμού για το παραμικρό, μετατρέπει την ευδιαθεσία σε ανήσυχο αναστεναγμό.

Στις 13/10 στις 2:48 το πρωί το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δίνει μια υπερβολική ώθηση, προβαίνοντας σε συζητήσεις και πράξεις που υπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς και κίνητρα.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με διάθεση αυτοκριτικής και ανάλυσης, καθώς η Σελήνη δεν συναντά κανέναν πλανήτη στο διάβα της. Ευκαιρία να ασχοληθούμε με την προσωπική μας υγιεινή, καθώς και αυτή του σπιτιού, αποφεύγοντας να γίνουμε υποχόνδριοι.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί αισθάνονται βολικά και άνετα στο να χειριστούν πολλές καταστάσεις και να διεκπεραιώσουν αρκετές δουλειές.

Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι μπερδεύονται για το τι πρέπει να πράξουν σε σχέση με εκείνο που επιθυμούν, ενώ Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι ασχολούνται με την προώθηση των προκατασκευασμένων τους σχεδίων.

Στις 14/10 στις 2:02 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό, σηματοδοτώντας μια πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved