Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/10

«Ελεύθερη θάλασσα φιλίας και ειρήνης», είπε ότι θέλει το Αιγαίο ο κ Νταβούτογλου και ως... καλός Ιχθύς μας αφήνει να φανταζόμαστε το ευκόλως εννοούμενο. Όμως, το τι πραγματικά έχει στο μυαλό του είναι αποτυπωμένο στο προ διετίας εκδοθέν πόνημα του «Το Στρατηγικό Βάθος». Και ευτυχώς που τα γραπτά μένουν για να μην μας μένει καμία αμφιβολία:

«Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα των νησιών του Αιγαίου βρίσκεται υπό ελληνική κυριαρχία αποτελεί το σημαντικότερο αδιέξοδο της πολιτικής της εγγύς θαλάσσιας περιοχής της Τουρκίας. Η βασική πηγή προβλήματος στο Αιγαίο είναι η αγεφύρωτη αντίφαση μεταξύ της γεωλογικής και γεωπολιτικής πραγματικότητας και του ισχύοντος καθεστώτος».

Προφανώς για τον κ Νταβούτογλου ένα «ελεύθερο Αιγαίο» προϋποθέτει το μοίρασμ;a του στα δύο, όπως ακριβώς συνέβη με την Κύπρο η οποία στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ως «αεροπλανοφόρο ζωτικών συμφερόντων, που δεν μπορεί να μην ελέγχει η Τουρκία».

Και καλά αυτός τα συμφέροντα της χώρας του εξυπηρετεί, εμείς ως πότε θα ανεχόμαστε τις προκλήσεις των «παλιών μας φίλων»;

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Κρόνος/Ουρανός= Αφροδίτη/Admetos= Cupido/Hades= Δίας/Ουρανός

Χωρισμοί και εμπόδια. Υπερκόπωση. Μοναχικότητα. Ηθελημένη απομόνωση ή ασκητισμός. Το άτομο που αισθάνεται πως ζει μέσα στην φτώχεια. Πλανόδιος καλλιτέχνης. Βγάζοντας τον επιούσιο κάνοντας τον γυρολόγο εδώ και εκεί. Ενθουσιασμός. Ξαφνική σωματική ευτυχία. Είμαι καλά!!

Η μέρα ξεκινά με δυσκολίες και αναποδιές που μπορεί να σας κουράσουν ή να σας ωθήσουν να αποσυρθείτε από τα εγκόσμια «κατεβάζοντας ρολά». Και πράγματι η σχετική απομόνωση μπορεί να αποδειχθεί μια καλή λύση, αφού θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα επανακάμψετε δριμύτεροι!

Το απόφθεγμα της ημέρας: Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια. David Lloyd George

Το τραγούδι της ημέρας: Διονύσης Σαββόπουλος-Οι παλιοί μας φίλοι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved