11 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

11 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Ζυγού

Σύμβολο: «Γύρω από ένα βωμό, στον οποίο καίει μια λαμπερή φωτιά θυσιαστηρίου, οι ιερείς ετοιμάζουν το ιερό γεύμα»

Ερμηνεία: Η μοίρα έχει διπλή φύση, όπως άλλωστε συμβαίνει και με πολλές μοίρες του Ζυγού. Ο άνθρωπος μπορεί να χαρακτηρίζεται τόσο από ένα φιλοσοφικό πνεύμα, όσο και από το δέσιμο του με τις υλικές απολαύσεις και, ειδικά, το καλό φαγητό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ξέρει να κερδίζει τη συμπάθεια των άλλων και να γίνεται απαραίτητος στους φίλους και τους συνεργάτες του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Τα αντίθετα θεραπεύονται από τα αντίθετά τους.» Λατινικό ρητό

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες και αρκετοί θα μπείτε στην διαδικασία μιας πολλά υποσχόμενης σχέσης. Ακόμη όμως κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, οι εμπειρίες σας θα είναι μάλλον «δυνατές», αφήνοντας σας μια αίσθηση πληρότητας. Στην περίπτωση που είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, έστω κι αν χρειαστεί να την φτάσετε στο... αμήν!

Οικονομικά

Η υποστήριξη ενός ισχυρού προσώπου αλλά και οι ευκαιρίες που θα ξεφυτρώνουν μπροστά σας σαν... μανιτάρια, θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε κατά πολύ τις οικονομικές και επαγγελματικές προδιαγραφές σας. Το θέμα βέβαια είναι να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και να μην επαναπαυθείτε στην ευκολία σας. Στην χειρότερη περίπτωση πάντως, απλά θα... τρώτε από τα έτοιμα!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved