10 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Οκτωβρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

18 έως 19 Ζυγού

Σύμβολο: «Ένα υπέροχο κάστρο, στην κορυφή ενός βουνού»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, είναι γεννημένος για να κυβερνά. Ανταγωνιστικός με το περιβάλλον που γεννήθηκε, θα προσπαθεί ν' ανέβει κοινωνικά κάποιες φορές με ψυχρό υπολογισμό και ευελιξία. Θα φθάσει ψηλά, μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη και θα προστατεύει τον εαυτό του από ταλαιπωρίες και απογοητεύσεις. Νοιάζεται για την καλή γνώμη των άλλων και είναι αρκετά έξυπνος για να υποστηρίξει και να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του και να κερδίσει την υποστήριξη της κοινής γνώμης. Αν το ωροσκόπιο είναι αρνητικό, θα είναι αυταρχικός, εγωιστής ή ακόμη και σκληρόκαρδος. Η έλλειψη της εμπιστοσύνης στους άλλους θα τον κάνουν, σκληρό, ψύχραιμο και ίσως ψυχικά απομονωμένο από τους συνανθρώπους του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Έχεις πετύχει σαν ηγέτης, όταν οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να σε ακολουθήσουν παντού, ακόμη και από περιέργεια». Colin Powell

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα με αρκετά «δυνατές» εμπειρίες, ικανές να σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται τις σχέσεις σας και τη ζωή γενικότερα. Οι πιο τυχεροί θα δείτε να εκπληρώνεται ένα μεγάλο όνειρο σας, βρίσκοντας «τον άνθρωπο σας» αλλά για τους περισσότερους τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά, αφού το πιθανότερο είναι να δοκιμαστούν πρώτα από έντονες συναισθηματικές αναταράξεις. Ο δρόμος για τον «παράδεισο» περνάει από την «κόλαση», αυτό είναι που πρέπει να θυμάστε...

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας και σε αρκετές περιπτώσεις κέρδη και οφέλη θα έρθουν στην... πόρτα σας, χωρίς να καταβάλλετε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Προνοείστε μόνον για την διασφάλιση των κεκτημένων σας, αφού μπορεί να γίνετε στόχος «επιτήδειων».

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved