Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/10

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/10

Αγρίεψαν τα πράγματα... Ο επιχειρηματίας Βλάσσης Καμπούρογλου είναι ο τρίτος (γνωστός) νεκρός στην υπόθεση των TOR-M1, δίνοντας τροφή στα σενάρια που θέλουν την υπόθεση να ξεφεύγει κατά πολύ από τα πλαίσια ενός «απλού» σκανδάλου. Και εύλογα σκέφτεται κανείς πως στην συγκεκριμένη περίπτωση η διαδρομή του «μαύρου χρήματος» είναι μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται γεωπολιτικά συμφέροντα, μυστικές υπηρεσίες και κατάσκοποι, όπως περίπου συμβαίνει και σε ανάλογες κινηματογραφικές παραγωγές. Ποιός Άκης, ποιός Σμπώκος και ποιοί εισαγγελείς; Εδώ είναι δουλειά του Τζέημς Μποντ ή μάλλον του Θου Βου!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Ήλιος/Βόρειος Δεσμός= Αφροδίτη/Ουρανός= Zeus= Cupido/Poseidon= Σελήνη/Cupido= Ωροσκόπος/Apollon= Αφροδίτη/Πλούτωνας:

Σκέψεις και ειδήσεις σχετικά με μια προσωπική ένωση ή αγάπη. Ερωτικές σκέψεις. Εκπληκτικά ευχάριστες νέες γνωριμίες. Αγάπη και πάθος για την Τέχνη. Δημιουργική σκέψη. Εφευρέσεις. Η απειλή. Δικτάτορας. Διατάγματα. Νόμοι. Για να περάσει την πρόταση ενός νόμου, ενός διατάγματος . Προειδοποίηση για να γίνει κάποιος σύννομος. Για να σκεφτούν για τις θρησκευτικές και ιδεολογικές κοινωνίες. Για να συνεχίσουν την προπαγάνδα για θρησκευτικά ζητήματα και αιρέσεις. Η ώρα της ψυχαγωγίας. Λογοτεχνική ή κοινωνική ψυχαγωγία. Ερωτική Αλληλογραφία. Ανταλλάσοντας μηνύματα. Επιχειρηματικές συμφωνίες. Συζητήσεις με πελάτες. Στροφή της τύχης.

Ενδεχόμενες προειδοποιήσεις για «καμπάνες» έχουν σκοπό να σας «συμμορφώσουν» ή να σας κλείσουν το στόμα μια και καλή. Το τι θα πράξετε επαφίεται στο ψυχικό σας σθένος και τις αξίες που σας διέπουν. Από την άλλη πλευρά, σε μια περίεργη στροφή της τύχης, ίσως κάνετε μια σημαντική διαπίστωση ή έρθετε σε επαφή με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο ή αντικείμενο, που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό για την υπόλοιπη πορεία της ζωή σας. Καλή ημέρα για διασκέδαση, διανθισμένη με πνευματικές αναζητήσεις.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Να είσαι ανοιχτός στην αλλαγή αλλά να μην παρατάς ποτέ τις αξίες σου» Δαλάι Λάμα

Το βίντεο της ημέρας: Πράκτωρ Θου Βου-Φέρτε μου τώρα και την αρκούδα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved