Lunar Dance: Χρυσό μετάλλιο στην ομορφιά!

Ήλιος στο Ζυγό - Σελήνη στο Λέοντα

Lunar Dance: Χρυσό μετάλλιο στην ομορφιά!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη στο Λέοντα από χθες, στις 14:56

Οι μέρες στο μήνα του Ζυγού περικλείουν εμφανίσεις που θέλουμε να έχουν μια εγγύηση ομορφιάς. Μέρες που κινούμαστε σε πλαίσια που είναι αρμονικά με το περιβάλλον μας και μας προικίζουν με την διάθεση να χρησιμοποιήσουμε όλες εκείνες τις αισθητικές ιδιότητες που θα φέρουν την απαραίτητη ισορροπία.

Το παρόν άρθρο αποτελεί την συνέχεια του χθεσινού και ολοκληρώνει το στυλ που δημιουργήσαμε.

Οι ιδιότητες που δανειζόμαστε από τις πλανητικές διελεύσεις είναι η θηλυκότητα και η ισορροπία (Ζυγός), η εξτρά δόση φινέτσας και σέξι λάμψης (Σελήνη στο Λέοντα) που σμίγει με την σωστή απόδοση της ακρίβειας και της αυστηρότητας της Αφροδίτη στην Παρθένο.

makigiaz

Καταρχάς το μακιγιάζ τονίζει τις γραμμές του προσώπου συμμετρικά. Τα χείλη θα είναι πρέπει να είναι καλά σχεδιασμένα με μολύβι για να δίνεται έμφαση στο σχήμα και την έκφραση και να αναδεικνύονται με χρώματα βελουτέ στο χρώμα του κοραλλιού. Μπορείτε να περάσετε ένα διάφανο λιπγκλος με ιριδίζοντα στοιχεία ή αν θέλετε να ταμπονάρετε λίγη χρυσή σκιά.

Το make up σε μπεζ απόχρωση (αλλά όχι σε κίτρινους τόνους) με ένα ρουζ σε ροδακινί μπρονζέ, που θα δημιουργεί απαλές γωνιές, χωρίς να «κραυγάζει».

Στα μάτια προτιμήστε ένα μαύρο μαλακό μολύβι και τονίστε το σχήμα τους τραβώντας γραμμές πολύ κοντά στις πάνω και στις κάτω βλεφαρίδες. Χρησιμοποιείστε μια σκιά σε ζεστούς μπεζ τόνους και σβήστε στις άκρες με μια σε κοράλλι-ροδακινί, που θα τραβήξει την προσοχή στο σέξι βλέμμα και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

mallia

Τα μαλλιά προσπαθήστε να φαίνονται αρκετά πλούσια, ακόμα κι αν είναι λεπτά. Ο λόγος; Η Σελήνη στο Λέοντα λατρεύει τα μαλλιά που τραβούν την προσοχή, που έχουν όγκο και θυμίζουν, προπάντων, χαίτη Λιονταριού. Γι' αυτό όσο πιο πολύ όγκο αποκτούν, πάντα φυσικά σε συμμετρία με το ύψος, τόσο το καλύτερο. Οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών κι αν έχετε, μπορείτε για σήμερα με τα ειδικά προϊόντα high lights, να δώσετε μια ζεστή λάμψη (Λέων), δημιουργώντας φωτεινές ανταύγειες.

Φροντίστε σε αυτό το σέξι, επιμελημένα- ατημέλητο look οι άκρες να είναι καλά ενυδατωμένες, ενώ η γενικότερη αίσθηση να υποδεικνύει όμορφα, υγιή περιποιημένα μαλλιά.

Επίσης, αν θέλετε να κρύψετε τη ρίζα που έχει κάνει την εμφάνισή της, και είστε ξανθιά, δεν έχετε πάρα να τρίψετε λίγη χρυσή σκιά επάνω της.

Στα νύχια θα κινηθούμε στους ίδιους τόνους του μακιγιάζ. Κοράλλι με ένα άγγιγμα χρυσού στην άκρη, που θα δώσει και το τελικό φινίρισμα σε ένα σύνολο που θα τους μαγέψεις όλους!

maniciour

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved